Ținute all white și pantaloni evazați – tendințele sezonului cald!

Noul sezon presupune și noi tendințe vestimentare. Iar dacă vrem să fim în pas cu moda, nu ne rămâne decât să donăm hainele vechi și să ne achiziționăm altele noi. Deci, ce este în vogă în acest an?

separator

Galbenul

Această culoare ne urmărește din sezonul trecut. O poți asorta la orice și poate fi purtată în orice parte a zilei. Fie că optezi pentru un palton galben, fie că pentru o rochie sau o pereche de pantaloni, în această nuanță vei arăta întotdeauna cool.

21
51 111

Marșala sau culoarea anului 2015

Această culoare i se potrivește oricărei fete. Te poți îmbrăca din cap până-n picioare în marșala sau poți alege doar un accesoriu de această nuanță.

qq
qq-1 qq-2
qqq

Costumele cu pantaloni

Încet, dar sigur, hainele bărbaților migrează în garderoba femeilor. Sacoul și pantalonii în stil clasic nu mai sunt doar un dress-code la birou, dar și o opțiune pentru plimbările în aer liber, mai ales dacă îi asortezi cu o pereche de adidași sau cu o geantă din piele.

sd
sss

All-white

În acest an, albul va fi peste tot. Îți poți cumpăra cu îndrăzneală rochii lungi și scurte, bluze din șifon și jeanși, toate de această culoare. La urma urmei, ia-ți o geantă și o pereche de pantofi albi… pentru a fi în pas cu moda.

t-
t-3

Rochia-cămașă

Designerii s-au gândit și la femeile care vor să arate bine și să se simtă confortabil. Mătase sau bumbac, mini sau până deasupra genunchiului, diferite nuanțe și texturi- toate aceste modele se poate… și chiar trebuie să le aibă fiecare fashionistă în șifonier.

кк-2
ккк

Pantalonii evazați

Pe unele femei le sperie doar gândul că trebuie să îmbrace așa ceva, iar altele sunt încântate de idee. Acești pantaloni sunt în vogă oficial și irevocabil. Pare greu de crezut, dar este foarte greu să-i combini cu ceva. Dacă îți cumperi o pereche, trebuie să ții cont de câteva reguli:

  • să fie până la gleznă sau mai lungi, dar nu prea lungi;
  • să nu aibă lățimea de 30 cm, ci mai mică;
  • să-ți acopere pantoful din spate, dar nu și vârful.

cleo
cleos

4 obiceiuri care îți adâncesc cearcănele. Evită-le!
Articolul anterior
Cele mai costisitoare nunți ale vedetelor
Articolul următor
Alte articole interesante