Ținute de la New York Fashion Week pe care să le incluzi în garderobă

Săptămâna modei a fost întotdeauna o sursă bună de inspirație pentru femeile care vor să fie în pas cu cele mai noi tendințe. Dacă încă nu știi ce se poartă în acest an, poți afla chiar de la fashionistele care au fost prezente la New York Fashion Week.

separator

Culorile saturate

Culorile primare, precum verde, roșu, albastru și nuanțele saturate, intense, iau locul anul acesta trendului minimalist care a dominat 2016. Dacă anul trecut culorile neutre au avut un cuvânt important de spus în modă, în 2017 nuanțele puternice vor fi dominante. Asociază un top într-o culoare intensă cu o pereche clasică de blugi, iar efectul va fi unul impresionant.
culori-puternice
Costumele
Costumele formate din sacou și pantaloni se numără printre cele mai interesante tendințe ale momentului. Au putut fi observate atât pe podiumul de prezentare, dar și în rândul invitaților prezenți la defilări. Alege-le pe cele în culori puternice sau cu imprimeuri inedite. Și asociază-le cu tricouri sau topuri simple, pe gât, pentru a le oferi un look casual, deloc pretențios.
costume
Tricourile cu logo-uri
După un 2016 minimalist, în care totul a fost cât mai simplu și delicat, anul acesta logo-urile și imprimeurile masive se întorc în forță. Cea mai simplă metodă de a le include în ținutele tale este cu ajutorul tricourilor. Cele cu un aspect vintage îți oferă un plus de originalitate.
logo
Motivele florale
Primăvara este asociată cu aceste imprimeuri, dar trendul prezentului este cel al motivelor florale izolate, masive. Alege piese decorate cu o singură floare masivă, în locul celor cu motive florale mărunte, scrie eva.ro.
imprimeuri-florale
Aplicații și ecusoane
Aplicațiile realizate din bucăți de materiale, dar și insignele sau ecusoanele prinse pe haine se numără, de asemenea, printre trendurile ușor nonconformiste ale momentului. Partea bună este că îți poți realiza singură o piesă vestimentară în acest stil.


aplicatii
Ghetele cu talpă joasă
A apus vremea tocurilor înalte. Acum îți poți asorta chiar și fustele cu bocanci cu talpa joasă. Confortul și naturalețea domină moda momentului, astfel încât devin tot mai populare încălțămintea și accesoriile comode, ușor de purtat.
ghete
Gențile compacte
Anul acesta se poartă gențile mici. Dar atunci când trebuie să porți ceva mai multe lucruri cu tine, alege gențile compacte. Au forme bine definite, sunt rezistente și ușor de purtat. Confortul și eficiența domină moda anului 2017.
posete

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Și-a cumpărat rochia de mireasă online. A fost în stare de panică când a văzut-o!
Articolul anterior
Eliminarea concurentei din proiect a adus lacrimi în ochii tuturor
Articolul următor