Ținutele de care trebuie să te desparți în 2015!

La sfârșitul anului, designerii dicteaz

separator
ă tendințele pentru anul 2015 și enumeră piesele care trebuie să dispară din garderoba fashionistelor. Înlocuiește hainele care nu te avantajează cu ținute care îți scot în evidență silueta.

Fustele midi voluminoase

Fustele midi vor rămâne, cu siguranță, în tendințe și în 2015, dar trebuie să  dispară cele foarte voluminoase, care te duc cu gândul la anii ’50.

Kimonoul

Kimonoul este o piesă care nu prea își are rostul în garderoba unei femei. Nici nu îți ține cald, nici nu îți scoate silueta în evidență. Optează, mai bine, pentru o jachetă biker sau un sacou. Sunt piese versatile, care nu se vor demoda niciodată.

Rochiile decupate în părți

Rochiile decupate în talie ori în orice alt loc trebuie să dispară din garderoba ta. Nu spun nimic și nu sunt sexy, dacă nu arăți ca un model. Alege rochiile sau fustele cu șliț înalt, care îți scot picioarele în evidență.

Culorile neon

Culorile neon intră de fiecare dată în topul pieselor urâte de bărbați și nici ție nu îți aduc vreun beneficiu. Dacă nu vrei să pară că tocmai ai aterizat de pe ringul de dans al unei discoteci din anii ’80, evită-le.

Sursa

Copilul tău face ,,pipi în pat’’? Cum să-l ajuţi
Articolul anterior
Sunteți făcuți unul pentru altul? 15 semne după care îți dai seama
Articolul următor