Top 5 cele mai stilate vedete din 2013!

Pentru că este sfârșit de an, putem face unele concluzii în materie de stil vestimentar și să lăudăm vedetele care nu dau greș la acest capitol. Ele sunt cele care strălucesc pe covorul roșu și nu sunt criticate de stiliști:

separator

1. Miranda Kerr

Miranda Kerr impresionează cu fiecare apariție, indiferent dacă este vorba despre o ținută de gală sau una de zi cu zi. Fostul model Victoria’s Secret poate fi sursa de inspirație pentru toate femeile care își doresc outfituri simple, dar pline de stil și eleganță.

Top 5 cele mai stilate vedete din 2013!m4Top 5 cele mai stilate vedete din 2013!

2. Olivia Palermo

Olivia Palermo este una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood. Unele dintre piesele vestimentare preferate ale vedetei sunt fustele sau rochiile midi. Farmecul ținutelor ei vine din modul în care asortează aceste piese. De cele mai multe ori Olivia le poartă cu bluze largi, însă extrem de feminine.

Olivia este o prezență elegantă chiar și atunci când alege să poarte pantaloni. Ea are o pasiune pentru modelele scurte, pe care le combină cu pantofi stiletto și piese lejere în partea de sus.

Top 5 cele mai stilate vedete din 2013!
 
QVC's New York Fashion Week Runway Show olivia palermo

3. Victoria Beckham

Vedeta are un stil personal foarte bine individualizat și conturat, emblematice fiind siluetele feminine și pantofii cu tocuri amețitoare. Piesele cheie din garderoba soției lui Beckham sunt rochiile și fustele minimaliste, de obicei negre, cu detalii simple dar pline de eleganță. Ținutele cu influențe masculine sunt, de asemenea, o marcă de stil a vedetei. În materie de accesorii, Victoria Beckham optează pentru ochelarii de soare rotunzi, supradimensionați și pentru genți Hermes.

Top 5 cele mai stilate vedete din 2013! v3 v4

4. Jessica Alba

Jessica Alba se remarcă prin stilul vestimentar impecabil pe care îl adoptă în viața de zi cu zi. Ea poartă întotdeauna cele mai inspirate outfituri și apelează la combinații interesante pentru a oferi ținutelor sale un plus de originalitate.

Actrița preferă ținutele casual chic, rareori optând pentru look-uri elegante de zi. Culorile tari și imprimeurile jucăușe sunt principalele repere de stil ale Jessicăi Alba. Vedeta integrează frecvent puloverul sport în ținute elegante și știe să facă alegeri vestimentare îndrăznețe, dar pline de stil.

Top 5 cele mai stilate vedete din 2013! j3 j4

5. Jessica Biel

Jessica Biel este tot mai apreciată pentru stilul său vestimentar, mereu potrivit cu evenimentul la care ia parte, însă se pare că meritul nu este al ei ci al soțului său, Justin Timberlake, care o sfătuiește mereu în legătură cu ținutele pe care urmează să le poarte la evenimente. „Amândoi iubim moda. Există în mod cert momente în care merg undeva îmbrăcată într-o ținută recomandată de el”, a declarat Jessica Biel într-un interviu.

Top 5 cele mai stilate vedete din 2013! GQ Men Of The Year Dinner biel
                                                                                                                     Sursa

Andreea Raicu: Iată 3 greşeli care îţi pot compromite silueta de sărbători
Articolul anterior
Trucuri pentru nunta pe timp de criză!
Articolul următor
Alte articole interesante