Trei accesorii care nu trebuie să-ți lipsească!

Accesoriile pot transforma și cea mai simplă și neinteresantă ținută în una chic. Așa că, dacă nu mai știi ce să îmbraci, nu-ți schimba garderoba, ci accesoriile. Vei vedea dintr-o dată diferența și vei crea senzația că porţi o haină nouă.

separator
Accesorii-must-have (4)

Colierul

Un colier statement poate transforma complet orice ținută, dar contează cum îl porți. Dacă ai o ținută deja încărcată, un colier statement poate fi prea mult sau poate completa look-ul maximalist. Pe o rochie neagră simplă se va bucura de toată atenția și o va transforma total.

Pentru un look minimalist, alege un colier simplu, geometric. Un look boho de vară va arăta bine cu un colier cu pene, franjuri sau cu împletituri. Adaugă un strop de glam ținutei tale office, purtând un colier cu cristale pe sub o cămașă albă.

Accesorii-must-have (1)
 
Accesorii-must-have

Pantofii

Pantofii au în primul rând un rol funcțional – avem nevoie de ei pentru a nu umbla desculți. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori efectul lor decorativ. În funcție de modelul ales, aceștia vor da tonalitatea unei ținute.

O pereche de sandale sexy cu barete vor schimba o rochie casual într-una de cocktail, în timp ce o ținută formată din jeanși și tricou alb capătă un look smart dacă înlocuiești tenișii cu o pereche de pantofi stiletto. Un costum office e transformat într-o piesă de weekend cu ajutorul unei perechi de adidași.

Accesorii-must-have (2)
Accesorii-must-have (3)

Pălăria

În sezonul trecut designerii au readus-o în tendințe și au ridicat-o la rang de piesă must have. O pălărie este un statement în sine, fie că porți una de cowboy sau o fandacsie interesantă de cocktail. Nu ezita să o porți cu fiecare ocazie pe care o ai. Vei observa cum îți transformă rapid chiar și cea mai banală ținută, oferindu-ți un aer de style diva.

sursa

De ce este bine să faci sport în timpul sarcinii!
Articolul anterior
Cum să arăți mai tânără peste noapte!
Articolul următor
Alte articole interesante