Trucuri care fac piesele simple să pară mai scumpe!

Chiar dacă nu ai posibilitatea să investești sute de euro într-o piesă vestimentară, poţi să îţi creezi o apariţie de efect.

separator
Iată câteva trucuri pentru a face ca piesele mai puţin scumpe să arate senzaţional:

Optează pentru un mix de piese de designer + piese accesibile. De pildă, poţi „trişa” adăugând o piesă-accent, precum un mantou extravagant ori un blazer cu croială impecabilă, pentru a înnobila o ţinută alcătuită în rest numai din haine la preţuri accesibile. Investeşte în piese clasice pentru că acestea nu se demodează niciodată.

Un alt truc similar cu cel menţionat mai sus este să mergi pe un mix de piese accesibile şi accesorii preţioase. O geantă extravagantă, o pereche inedită de pantofi, ori o piesă de bijuterie spectaculoasă vor atrage atenţia asupra lor, făcând de asemenea ca look-ul de ansamblu să pară mai distins. În plus, accesoriile de designer, deşi costisitoare, sunt o investiţie bună, putând fi revândute la preţuri considerabile, ori transmise mai departe către următoarea generaţie, devenind astfel piese de colecţie.

Înlocuieşte nasturii din plastic cu aspect ieftin cu versiuni cool, pe care le poţi procura de la mercerie.

Deşi pare un sfat evident, ai grijă ca fiecare piesă să fie mereu impecabil călcată, fără nicio urmă de cusături desfăcute ori fire de aţă rebele. Dacă hainele tale arată ca scoase din cutie, automat vor părea mai scumpe.

Acordă atenţie lenjeriei – bretele care strâng, linii de slip vizibile ori cupe de sutien care se disting prin bluză fac automat ca întreagă ţinută să arate ieftin. Secretul unei apariţii excepţionale este ca hainele să vină că turnate. Cum multe dintre piesele mai puţin scumpe nu au croială impecabilă, o rochie-slip sau un set de lenjerie care se mulează perfect pe siluetă, pot crea un look de ansamblu mai rafinat.

webb-ktr-0161

sursa

Kim Kardashian are o concurentă în Rusia… cu posteriorul și mai mare!
Articolul anterior
Greșeli pe care nu trebuie să le faci la micul dejun!
Articolul următor
Alte articole interesante