Trucuri utile pentru garderoba de toamnă!

Mai sunt zile numărate până la prima lună de toamnă, iar în garderoba noastră trebuie să facem câteva modificări. Vezi ce haine trebuie să achiziționezi și pentru ce culori să optezi în noul sezon. 

separator
1-early-autumn-fashion

Schimbă sandalele cu o pereche de botine chic! Este cel mai simplu mod de a da oricărei ținute un accent tomnatic. Partea cea mai bună este că botinele se potrivesc cu aproape orice ținută.

Completează-ți colecția de sacouri pentru că aceste piese vestimentare sunt perfecte pentru zilele care fac trecerea la toamnă. Ia-ți toate culorile și poartă-le la orice, de la jeans, la fuste sau rochii, de la pantofi cu toc, la teniși.

Eșarfa este un accesoriu absolut necesar pentru garderoba de tranziție. Alege-le pe cele colorate, pentru că vor da un aer cool ținutelor monotone de toamnă. Cele mai închise sunt potrivite pentru ținutele în culori aprinse.

Spre finalul verii, include în garderoba ta culori specifice toamnei, precum vișiniu, mov, maro sau navy-blue. Nu îți compune, însă, toată ținuta dintr-o singură culoare. O singură piesă într-o nuanță tomnatică este suficient.

fall outfits

 

sursa

Maneliștii Florin Salam și Adi Minune s-au sărutat pasional!
Articolul anterior
O moldoveancă a născut prematur la bordul unui avion
Articolul următor
Alte articole interesante