Tu ce ținută alegi să porți de Sfântul Valentin și Valentina?

Fie ca sarbatoresti cu iubitul sau cu prietenele, daca vrei sa celebrezi ziua de Sfantul Valentin si din punct de vedere vestimentar, este important sa tii cont de stilul personal și de combinațiile correct! Stilista Alina Carauș vine cu un șir de sfaturi care vă va ajuta să alegeți ținuta potrivită pentru acest evenimente!

Alina Carauș: Indiferent dacă sărbătorești cu jumătatea ta sau nu, de 14 Februarie fă-ți o tradiție să te cucerești pe tine însăți, privindu-te în oglindă! Nu uita să îi surprinzi și pe cei din jur, cu această ocazie vin cu câteva recomandări stilistice pentru ținute reușite care vor atrage dragoste mai multă în viața ta: Ziua îndrăgostiților este în primul rând despre roșu, că să-ți ușurezi alegerea și să nu dai greș, optează pentru o rochie roșie din catifea sau crep. Poți opta pentru o rochie  mini, Bărbații adoră să admire picioarele. P.s evită strampii, indiferent de vremea de afară, asta ne sugerează bunele maniere și eticheta de stil: 

Alege să dezgolește doar o poarte a corpului, pentru a păstra intriga, de exemplu umerii – sunt una din cele mai senzuale parti ale corpului:

Bărbații iubesc culorile clasice in special, negru, alb, roșu și albastru clasic, intr-o rochie neagră mulată pe corp, cu decolte discret și accesorii de preț, cu siguranța îl vei cuceri și te vei simti cea mai sexy:

Ești pentru a purta pantaloni? Nicio problema, vezi in poza modelul perfect de pantaloni evazați care arată un fund frumos și lungește vizual silueta,  in acest caz in partea de sus alege o bluza transparentă care este de o senzualitate aparte:

Indiferent că este in trend sau nu, bărbații prefera sa vada o femeie îmbrăcată in  pantalonii de piele mulați, iar pentru a aduce ținuta in actualitate alegeți pantaloni cu o nuanța deosebita, chiar și print animal, și relaxați ținuta cu o cămașă romantica, in volane,  intr-o singura nuanța:

Aceste ținute și multe altele le găsiți în magazinul Loredana Boutique

Gabriela Damir, cerută în căsătorie de regizorul Roman Burlaca
Articolul anterior
O mămică a șapte copii purtată pe brațe de soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților
Articolul următor