Un million pentru rochia pătată cu sperma lui Bill Clinton

Acesta este prețul pe care îl oferă un muzeu din Las Vegas pentru celebra rochie albastră a Monicăi Lewinsky, pătată cu sperma lui Bill Clinton, folosită ca probă în instanţă pentru a dovedi că a întreţinut raporturi sexuale cu fostul preşedinte american în perioada în care era stagiară la Casa Albă, transmite mediafax.ro.

separator

“Las Vegas Erotic Heritage Museum doreşte să includă rochia într-o expoziţie despre “relaţiile private ale persoanelor aflate la putere””, a precizat Victoria Hartmann, directorul executiv al instituţiei.

Muzeul din Las Vegas şi-ar dori să expună acest obiect vestimentar alături de alte “obiecte de natură intimă”, care au aparţinut lui Gennifer Flowers, o actriţă care a afirmat că ar fi întreţinut şi ea relaţii intime cu Bill Clinton.

În iulie 1998, Lewinsky a predat acea rochie – pe care refuzase să o spele – judecătorului federal Kenneth Starr, după ce a semnat un acord care îi garanta imunitate în faţa legii. Pe 3 august, autorităţile au recoltat probe de sânge de la Bill Clinton.

După 14 zile, FBI a anunţat că Bill Clinton era aceeaşi persoană cu bărbatul căruia îi aparţinea pata de spermă de pe acea rochie „într-un grad rezonabil de certitudine ştiinţifică”. Bill Clinton a recunoscut ulterior, într-o declaraţie video, prezentată unor juraţi, că a întreţinut „o relaţie fizică nepotrivită” cu Monica Lewinsky.

Câștigă un televizor împreună cu StarNet și TV 5 Monde!
Articolul anterior
Video amuzant! Ce fac mamele care nu ajung la sala de sport
Articolul următor
Alte articole interesante