Vara aceasta alege să te îmbraci în alb

Cu ce să ne îmbrăcăm? Este o întrebare ce ne dă mereu bătăi de cap, mai ales în perioada caldă a anului, când orice am pune pe noi, ne provoacă disconfort. Iată că rochiile de culoarea albă, ce au o textură mai lejeră sunt cele mai indicate în această perioadă. În primul rând, pentru că nu atrag foarte tare razele soarelui, iar în al doilea rând, pentru că ne fac să ne simțim ușoare și feminine.

separator
iPiccy-collage

Află cum să porți și cu ce să accesorizezi rochiile albe:

Rochia albă office

rochiialbaoffice

Rochia  albă, din stofă subțire este alegerea cea mai bună atunci când îți dorești o ținută care să îți scoată în evidență silueta, creând o senzație de suplețe și alungire a picioarelor. Poartă această rochie la serviciu, la întâlnirile cu colaboratorii sau la o cină de afaceri. Accesorizeaz-o cu o pereche de cercei minimaliști și câteva brățări fixe. Poart-o cu sandale cu toc înalt sau pantofi stiletto.

Rochia albă din piele

dinpiele

O rochie din piele ecologică mulată este acea piesă surprinzătoare care îndeplinește atât dorințele persoanelor cu gusturi clasice, cât și pe cele ale fashionistelor. Poart-o la un eveniment de seară, la un eveniment special sau chiar la o petrecere în club. În cazul unei ținute de seară, optați pentru o pereche de cercei supradimensionați, pantofi stiletto și o coafură lejeră.


Rochia albă casual

casual

Această rochie poate fi o adevărată bijuterie vestimentară pentru garderoba ta. Croiala simplă, atent realizată, care urmează lejer linia corpului, îți evidențiază zona pieptului prin decolteul în formă de V. Detaliul din talie al rochiei creează senzația unei siluete subțiri și elegante, iar stofa face ca rochia să fie ușor de purtat la orice ocazie. Poți crea o ținută lejeră de weekend purtând-o cu o pereche de balerini cu vârf ascuțit în nuanțe pastelate sau cu o pereche de teniși albi.

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni
Articolul anterior
Tatuajele florale temporare pe care să le porți în această vară. Și miresele optează pentru ele
Articolul următor
Alte articole interesante