Vara e aici! Primește-o cu încălțări noi, de vacanță

Fiecare vară vine cu altă stare de spirit și cu alte planuri de concediu, ba chiar și soarele parcă arde diferit de la an la an. Celor de la amma le place să lanseze la fiecare început de sezon estival câte o nouă colecție de încălțări, care să îți fie cele mai bune prietene pe oriunde vei merge. Și când spui vară, spui sandale și șlapi: încălțăminte comodă, în culori deschise, care să îmbrățișeze frumos piciorul. Dar înainte să mai povestim, îți arătăm direct câteva din piesele de rezistență din colecția de vară amma!

separator

Sandale cu toc înalt, atât de feminine

Dacă pleci în vacanță și vrei să pui în bagaj și o pereche de încălțăminte elegantă, sandalalele Livy pot fi singurele pe care să le iei cu tine.

Tocul gros le face ușor de purtat și potrivite și pentru zi, dar e suficient de înalt încât să fie elegante și potrivite ținutelor de seară.
Bareta de pe gleznă e foarte delicată și pune în valoare suplețea picioarelor.
Iar detaliile de pe toc nu fac decât să complete look-ul lor modern!

Șlapi reinventați

Șlapii sunt astăzi printre cele mai în vogă tipuri de încălțări. Nu îi poți ignora, mai ales atunci când vin cu niște accesorizări ce completează la fix ținutele diafane de vară.
Modelul Willa – disponibil pe alb și roz prăfuit – este decorat cu perluțe sidefate, elegante și îl poți purta cu rochițe vaporoase.

În cazul în care îți dorești ceva puțin mai extravagant, Tyana îți oferă ce cauți: design minimalist și accesorizări metalice. Iată cât de bine arată purtați cu pantaloni culotte.

Sandale pentru toate plimbările
Frumusețea verii constă şi în călătorii şi exploarat. Ca să te bucuri din plin de tot ce trăiești, încalță-te comod, cu o pereche de sandale cu talpă joasă.
Poți observa inspirația romană la modelul Remy, când privești baretele și cataramele metalice care îmbracă talpa. Sunt făcute să te simți ca o zeiță la malul mării.

Tot la malul mării te vor duce cu pașii și sandalele Perlina.
Pielea turcoaz e luminoasă, ca albastrul cerului și ca întinderea apei și îți va pune în valoare bronzul. Baretele simple sunt presărate cu perluțe metalizate, care devin acel detaliu stilat de care are nevoie orice ținută simplă.

Care model ți-a stârnit cel mai mult interesul?
Poți vedea toate modelele pe site-ul nostru www.ammashoes.md  şi îi poţi proba în magazinul  Amma Shoes de pe str. Bănulescu-Bodoni, 10!
Folosește promo cod-ul UNIQUESUMMER și beneficiază de 10% reducere la toată colecția nouă. Valabil până pe 23.06.19

Video. Imagini șocante cu Angela Merkel. I s-a făcut rău în timpul unei ceremonii oficiale
Articolul anterior
Un jurat de la “Românii au talent” a fost depistat cu cancer
Articolul următor
Alte articole interesante