Vedetele care s-au îmbrăcat ca la carte la American Music Awards 2015!

Au apărut pe covorul roșu una mai elegantă ca alta. Unele au optat pentru rochii dezgolite și strălucitoare, altele pentru decolteuri îndrăznețe și rochii minimaliste.

separator
totul-la-vedere-j-lo-scandalos-de-sexy-la-american-music-awards-iata-tinutele-care-au-fascinat-pe-toata_5

Jennifer Lopez a fost prezentatoarea evenimentului, iar rochia bleu lungă şi foate decupată în zona bustului şi a şoldurilor, în care a apărut pe covorul , a fost doar una dintre cele 10 ţinute purtate pe parcursul serii.

Gwen Stefani a arătat incredibil de sexy într-o rochie neagră, transparentă, care i-a scos picioarele în evidenţă, iar Ciara a mizat tot pe negru, purtând o creaţie Reem Acra.

Gwen-Stefani
Carrie-Underwood Ciara Demi-Lovato Ellie-Goulding1 Gigi-Hadid
Hailee-Steinfeld Hannah-Davis Jennifer-Lopez Jenny-McCarthy-si-Donnie-Wahlberg Julianne-Hough
Justin-Bieber Kendall-si-Kylie-Jenner Nick-Jonas Nina-Dobrev Paula-Abdul
Selena-Gomez2 totul-la-vedere-j-lo-scandalos-de-sexy-la-american-music-awards-iata-tinutele-care-au-fascinat-pe-toata_1 totul-la-vedere-j-lo-scandalos-de-sexy-la-american-music-awards-iata-tinutele-care-au-fascinat-pe-toata_3_1 totul-la-vedere-j-lo-scandalos-de-sexy-la-american-music-awards-iata-tinutele-care-au-fascinat-pe-toata_6 totul-la-vedere-j-lo-scandalos-de-sexy-la-american-music-awards-iata-tinutele-care-au-fascinat-pe-toata_9
Zendaya1

sursa

 

Cea mai plătită actiță de televiziune s-a măritat!
Articolul anterior
Vesta din blană mai e la modă?
Articolul următor