Vesta din blană mai e la modă?

Cum vine iarna, vrem să punem pe noi ceva cât mai căduros, iar vesta din blană și puloverele groase sunt cele mai potrivite. Te întrebi dacă mai sunt la modă?

separator
fun

Da, și în acest sezon se poartă vesta din blană, în special cea ecologică. Motivul e cât se poate de simplu: accentele din blană îți asigură confortul necesar în zilele reci și adaugă o notă mai prețioasă chiar și unei ținute casual. Fotografia de street style a Oliviei Palermo ne confirmă asta!

Cum să porți vesta de blană iarna asta: 2 idei trendy & funcționale

1. Peste piesele din ținuta de zi

Cel mai indicat model este cel drept și lung. Evită vestele scurte din blană, care nu fac altceva decât să adauge volum siluetei. Peste o ținută all black de zi, o piesă într-o nuanță în contrast e mult mai atractivă. Alege nuanțe clasice, pe care le poți combina ușor: alb, bej, gri sau negru.

crush

2. Peste geaca din piele

Iată o variantă glam-rock atât pentru zi, cât și pentru un eveniment relaxat, care nu impune un dress code cocktail. Nu uita însă că în acest caz jacheta și vesta trebuie să fie ton pe ton. Accesoriile colorate sunt cele mai de efect detalii, nu le ocoli!

crush
olivia-palermo-vesta-blana-570x570

sursa

Vedetele care s-au îmbrăcat ca la carte la American Music Awards 2015!
Articolul anterior
Ce surpriză i-a făcut soțul lui Lilu de ziua ei!
Articolul următor
Alte articole interesante