Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania!

Mama a fost cea care i-a insuflat Ludmilei dragostea pentru lucrul manual. Din copilărie a fost învățată să croșeteze, să brodeze și să împletească.

separator
Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania!

În această ediție vă invităm s-o cunoașteți mai bine pe Ludmila Storojuc.  V-am promis că îi veți cunoaște la față pe toți designerii care vor concura la IaMania pentru un bilet Săptămâna Modei de la Oxford

Ludmila își amintește de prima piesă vestimentară din colecție.

A fost o rochie roșie cu buline albe,  realizată în clasa a 5-a.

Prima colecție a creat-o înainte de absolvire. Aceasta a cuprins trei rochii de seară, toate printate cu flori și lucrate manual. Părinții au încercat s-o ajute, acoperindu-i cheltuielile financiare.

Până acum, Ludmila a participat la Expoziţia „Alma Mater”, Festivalul „ArtPodium”, Festivalul „Parom”, Festivalul „Крик Моды”, Festivalul „ArtPodium”, Festivalul „Muzică şi Modă”, Festivalul Internaţional de Modă pentru Tinerii Designeri,  Concursul „Rochia Anului”. A luat Grand Prix la concursul „Culorile Europei”, locul I la nominalizarea „Pret-a-porter” pentru tineri în cadrul Festivalului “ArtPodium”, premiul special la Festivalul „Parom” și locul III la concursul „Rochia Anului”.

Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania!1237007_371910062939192_712293389_n Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania!Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania! 1003910_403016333161898_1282501941_n
1395847_403016096495255_1336825919_n

Acum, Ludmila are propriul salon de croitorie. La ușa ei au bătut: Nata Albot, Natalia Gordienko, Diana Grigor, Olia Tira, Karizma, Roxana, Lenuța Burghilă, Vera Terentiev, Lucia Roșca.

La IaMania, Ludmila Storojuc vine cu o colecție de rochii într-o singură gamă cromatică, cu accente florale și accesorii colorate. Concursul Mândria este pentru ea o şansă de a participa la Săptămâna Modei de la Oxford, eveniment important pentru orice designer, care va însemna o etapă nouă în dezvoltarea ei profesională.

;feature=youtu.be

Text: Sorina Țurcanu

Angela Aramă: mamă a doi copii, aproape bunică și din nou mireasă!
Articolul anterior
Victoria Lungu e nefericită. L-a pierdut pentru a doua oară!
Articolul următor
Alte articole interesante