Ylianna Danko comentează ținutele vedetelor de la evenimentul „NUNTA by Aura”

iliana

Ylianna Danko,
stilist

„NUNTA by Aura” a fost o nouă ocazie pentru starurile autohtone să-și scoată din șifonier cele mai proaspete achiziții vestimentare. Stilista Ylianna Danko a lăudat, a criticat și a dat sfaturi vedetelor prezente la eveniment.

1. Irina Negară a ales să poarte o ținută ”All Black” care exprimă simplitate și eleganță. Culoarea neagră este cea mai sigură opţiune cromatică, iar Irina a ținut cont să asorteze corect tipurile de texturi: cum ar fi rochia din bumbac cu suprafață mată, dress-urile opace și pantofii stiletto din piele lăcuită. Coafura aranjată și rujul intens se potrivesc perfect compleului vestimentar. Excepție face doar modelul genții. Un clutch este mult mai potrivit unei ținute de seară.

Ylianna Danko: „La evenimentul „NUNTA by Aura”, Irina Bivol a dat greș la capitolul accesorii!”

2. Negrul e perceput drept un simbol al sobrietății și eleganței, iar Lili Lozan a fost o altă prezență remarcabilă care a optat pentru această culoare. La rândul său, prezentatoarea TV a ținut cont să asorteze perfect tipurile de texturi ale pieselor vestimentare. Accentul fiind fusta cu motive florale în stilul anilor 50, de siluetă tip „A”. Talia ridicată cu efect de verticalitate crează iluzia optică de alungire a siluetei, ce o avantajează de minune.

Ylianna Danko: „La evenimentul „NUNTA by Aura”, Irina Bivol a dat greș la capitolul accesorii!”

3. Prezentatoarele TV Natalia Cheptene și Anișoara Loghin au mizat pe rochii tip ”baby doll” cu imprimeuri florale. Machiajul natural și coafurile lejere le oferă un plus de feminitate și romantism.

Ylianna Danko: „La evenimentul „NUNTA by Aura”, Irina Bivol a dat greș la capitolul accesorii!”

 

Rețeta Alexandrei Shine: Prăjitură de ciocolată cu cremă din frișcă, mascarpone și sos de vișine
Articolul anterior
Roxana și Serj Kuzenkoff visează să monopolizeze businessul cu nunți!
Articolul următor
Alte articole interesante