Tendințele fashion. Ce va fi la modă în următoarele șase luni

Experții în modă din întreaga lume scot la iveală tendințele care vor domina lumea fashion în următoarea perioadă. Așadar, care sunt piesele vestimentare ce vor fi preferate în rândul iubitoarelor de stil? Se pare că vor intra în tendințe rochiile transparente, fustele cu pene și altă vestimentație de lux

Rochie și sutien

Lenjeria expusă în văz pare a fi o tendința principală a verii următoare. La spectacolele de la MILAN FASHION WEEK, au fost prezentate multe corsete care se vedeau în mod deliberat din rochii mulate: acest truc stilistic a fost folosit de Sportmax, Marni, Dolce & Gabbana și Versace. Aceștia din urmă, apropo, și-au amintit de o altă tendință de „lenjerie” în spectacolul lor, care a fost atât de popular în anii 2000 – chiloți care priveau de sub fuste și pantaloni. Tot în săptămâna de la Milano, corsetele au fost purtate peste bluze și pulovere, cum ar fi la DROMe, și sub costume, cum ar fi la Boss și Marco Rambaldi.

Totul transparent

Vestimentația transparentă s-a integrat  în stiluri diferite – astăzi ele pot fi văzute atât în ​​sport, cât și în stilul casual. Găsim și explicația la o astfel de tendință – dorința designerilor de a provoca. E vorba despre emanciparea femeilor și despre „noua sexualitate”.

Rochii absolut transparente – pe un corp gol sau lenjerie abia vizibilă. Trucul stilistic – pantaloni absolut transparenți și o vestă care ascunde total partea de sus a corpului – pare a fi dificil, dar cu siguranță atrage atenția.

Piese handmade

Câteva sezoane la rând a fost observată vestimentația croșetată – în special în colecțiile de primăvară-vară. Articolele croșetate au fost combinate cu blugi și altă îmbrăcăminte modernă.

Anii 80

Săptămâna modei londoneze, deschisă de Victoria Beckham, a încercat să ne amintească de tendințele anilor 70, prezentarea de la Milano s-a concentrat asupra anilor 80: umeri hipertrofiate, accesorii evidențiate, fustele din piele.

Culorile pământului

Dorința de a fi mai aproape de natură a inspirat mulți designeri în timpul carantinei. Această tendință se datorează revenirii triumfătoare a tuturor nuanțelor naturale. Ținute deosebit de spectaculoase în toate culorile pământului, stâncilor, nisipului și pietrei au fost prezentate pe podiumul modei de diferite case de modă: Sportmax, MM6, Boss, Alberta Ferretti, Fendi, Max Mara și Valentino.

Pene și imitația lor

Blumarine, al cărui spectacol a fost stilizat de Lotta Volkova, a făcut o senzație în acest sezon în mod neașteptat în săptămâna modei de la Milano. Datorită ei o generație de designeri, și-au refăcut arhivele și au arătat o colecție proaspătă, în care s-a găsit un loc pentru combinații: microcardigane cu gulere de blană, pantaloni transparenți și accesorii ornamentate cu pene.

Avertismentul cercetătorilor: Statul în casă ne va distruge imunitatea
Articolul anterior
Percheziții la un laborator clandestin din Capitală, care producea dezinfectanți periculoși
Articolul următor
Alte articole interesante