Tendințele primăverii: părul în culoarea plantelor suculente

Pentru această sezon, tendințele sunt inspirate din verdele caracteristic anotimpului și din plantele suculente, care ne farmecă cu multitudinea de culori și forme. Ești curioasă să vezi cum arată cel mai nou trend în materie de nuanțe de păr? Vezi mai jos, care sunt acestea.

separator


De la nuanțe deschise și pastelate până la șuvițe în culori puternice de verde și violet, poți să îți gășești inspirația din această primăvară în funcție de gusturile tale.


În exemplul de mai sus, verdele cărnos este completat de vârfuri roșiatice, întocmai ca cele ale frunzelor acestei plante.


Poți combina diferite nuanțe de verde, dar și bleu, pentru a obține un păr care abundă în culorile primăverii. Rezultatul este un păr fresh, în tendințe, care te scoate din anonimat și poate fi foarte ușor de asortat. Acest look merge de minune la ținutele office cu blugi, dar și la rochiile colorate de primăvară.


Poți alege orice combinație de nuanțe dorești. Femeile îndrăznețe pot opta pentru rădăcini roz, care să continue cu șuvițe portocalii, verzi și violet.


Pentru un look ceva mai subtil, alege o singură nuanță, așa cum este verdele, la care să adaugi șuvițe brunete. Acest look imită perfect plantele suculente, ale căror vârfuri sunt de obicei mai închise la culoare.


Verdele și violetul se vor potrivi de minune, însă la fel de bine se asortează și bleu cu gri sau roz cu portocaliu.

Ideile de mai susu le poți folosi pentru a-ți schimba complet lookul!

Sursa

Ce boli riști să dezvolți în fucție de raportul talie-șolduri
Articolul anterior
Medicamentele pe care nu trebuie să le administrezi când ești răcit
Articolul următor
Alte articole interesante