Ținuta săptămânii – rochia “balon” a Victoriei Beckham

victoria beckhamSăptămâna aceasta, Victoria Beckham a îmbrăcat o rochie voluminoas

separator
ă din ultima sa colecție, care a fost admirată de toate fashionistele.

Aparent lejeră şi uşor de purtat, Victoria a dezvăluit că procesul de realizare a fost unul extrem de lung şi complicat. Volumul creat în partea de jos a rochiei se datorează unei crinoline insesizabile fixate pe dedesubt, care păstrează senzaţia de comoditate.

“Iubesc rochia aceasta. Am purtat-o şi este foarte confortabilă, de vară, cu un aer romantic. Mă simţeam de parcă purtam un nor imens şi toată lumea a admirat-o”, a declarat actrița pentru Mailonline.

“Imi plac provocările şi când m-am gândit prima dată la această rochie, m-am întrebat cum pot să o fac să avantajeze orice siluetă. Cum să fie sexy, dar să aibă atât de mult volum. Şi cred că am reuşit să obţinem acest lucru. Cred că este o rochie foarte cool”, a adăugat Victoria.

Săptămâna trecută, mămica în vârstă de 39 de ani a prezentat colecţia Victoria Beckham primăvară-vară 2014  în cadrul New York Fashion Week, primind numai cuvinte de laudă din partea criticilor de modă. Printre piesele “cheie” ale colecţiei se mai numără o rochie în 11 nuanţe de roz şi o jachetă cu imprimeu geometric în stilul anilor ’60. Succesul colecţiilor sale se datorează faptului că hainele sunt foarte uşor de purtat, elegante şi sofisticate.

Sursa

Povestea femeii care a slăbit 196 kg
Articolul anterior
Anatol Durbală, ba e Lenin, ba e Ștefan cel Mare!
Articolul următor
Alte articole interesante