Ținute stilate, stofe delicate și design original – ingredientele care au caracterizat Moldova Fashion Days, cel mai așteptat eveniment de modă al acestei toamne!

Pe 21 și 22 septembrie, la Chișinău, a avut loc cel mai așteptat fashion show al acestei toamne – Moldova Fashion Days. Designerii autohtoni şi-au prezentat colecţiile stilate și inedite pentru sezonul toamna/iarnă în cadrul unei prezentări de modă care a pus accentele pe tendințele actuale, în pas cu cele internaționale.

separator

Modele care variază prin design și cromatică, ținute care impresionează prin originalitate și idei inovative – aceste și alte aspecte caracterizează cel mai amplu eveniment de toamnă al modei care promovează industria fashion din Moldova și notorietatea brandului unic Din Inimă. Atât publicul din țara noastră, cât și cel din străinătate, trebuie să cunoască că pot purta hainele ,,Made in Moldova”, care cuceresc prin calitate și prețuri accesibile.

Peste 30 de designeri autohtoni și-au etalat, la Moldova Fashion Days, creațiile vestimentare inedite, recent scoase din ateliere. Inspiră-te din gama de ținute diverse și originale prezentate mai jos, inclusiv articole pentru copii!

Colecțiile pentru adulți:

Yulia Efros

Premiera Dona

Intercentre Lux

Anette

Șotropa

Privilege Tuxedo

Mallena

Constanția Iurașco

Tricon

Ludmila Storojuc

Ivin Dress

Alina Bradu

Ajoure

Loconic

Ponti

Sekana

Alina Druta

March Again

Georgette

Vistline

Parubina

SHRAM

Kasandruta

Ionel

Evadeya

Colecția pentru copii:

Tekwill Academy Kids

Vivi Art Boutique

Dani.Kristine

Lia Fia

Mily Mia

Lale

 Crème Brûlée

Gami Dress

Zorile

Mi-e Dor

Autoritățile au creat un grup de lucru pentru elucidarea situației în domeniul construcțiilor
Articolul anterior
Cutremur puternic, produs în Pakistan. Imagini șocante după seism
Articolul următor
Alte articole interesante