Top 30 modele de dresuri în trend

Chiar dacă sezonul rece este destul de monoton, îți poți accesoriza ținuta cu ajutorul unor dresuri ultra-moderne. Fii chic și complementează-ți outfit-ul cu cele mai spectaculoase modele.

separator

Stiliștii îți recomandă să lași în urmă dresurile demodate, care nu te deosebesc de cei din jur și să optezi pentru modelele ce vor scoate în evidență frumusețea picioarelor tale.

Îți prezint mai multe modele, iar tu urmează să alegi ceea ce ți se potrivește!

1. Dresurile glam

Sunt dresurile care îți garantează un look chic și original. Optează pentru cele metalizate sau cu strasuri. Ele vor salva orice ținută banală din garderoba ta.


2. Dresurile din dantelă

Cu siguranță știi deja că dantela este vedeta anului 2013 și dresurile din această stofă la fel. Acestea vor oferi un plus de eleganță, feminitate și stil ținutei tale. Dacă optezi pentru aceste modele de dresuri, nu uita că se vor asorta perfect cu o rochiță simplă și monocromatică.


3. Dresurile în nuanțe neon

Dresurile în nuanțe neon cu siguranță îți vor da posibilitatea să te deosebești. Dacă îți lipsește culoare și dinamism, optează pentru aceste modele. Ele nu doar vor capta atenția, dar și îți vor da un aer ștrengăresc, chic și original.


4. Dresurile cu modele fetish

Aceste modele sunt recomandate de toate casele de modă. Dacă ești o fire îndrăzneață, nu ignora aceste modele. Dresurile cu model fetish sunt extrem de sexy și originale. Combinate cu o ținută casual, acestea pot fi purtate în orice zi, nu doar la evenimente speciale.

5. Dresurile în nuanțe pământii

Dresurile în nuanțe pământii nu înseamnă dresuri de culoarea neagră. Optează pentru nuanțe de gri, cărămiziu, maro, muștar sau verde închis. Acest tip de dresuri se potrivesc femeilor modeste și feminine. Sunt ușor de asortat, discrete și trendy.

pamintiipamintii1pamintii2pamintii3
pamintii4pamintii5

Text: Sorina Țurcanu

Minciuna noastră de toate zilele
Articolul anterior
Au pozat în bikini la minus 22 de grade!
Articolul următor
Alte articole interesante