Top trei haine și accesorii care nu se mai poartă în vara acestui an

Fie că ți-ai înnoit deja garderoba pentru sezonul cald sau nu, stiliștii ne recomandă să ținem cont de tendințele acestui sezon pentru a fi stilată. Putem doar să îți spunem că nu se mai poartă bluzele și rochiile cu umerii goi. În schimb, sunt în tendințe cerceii cu diferite forme geometrice.

separator

Mai jos, am selectat trei piese vestimentare pe care nu trebuie să le porți în vara 2018, dar și câteva iținute cu care poți înlocui cu brio aceste haine și accesorii.

 1. Bluze și rochii cu umerii goi
Rochiile și bluzele cu umerii goi au fost un trend pe care mai toată lumea l-a adoptat anul trecut. Ne-am bucurat de aceste piese trendy și șic, care ne-au pus în valoarea feminitatea și ne-au oferit un aer sexi, dar în acest an trebuie să renunțăm la ele, pentru că nu mai sunt la modă umerii goi, remarcă divahair.ro.

-Înlocuiește bluzele și rochiile cu umerii goi cu cele pe un umăr-
Dacă vestea că umerii goi nu se mai poartă te-a întristat, este timpul să zâmbești! În acest sezon, bluzele și rochiile pe un umăr ne oferă o siluetă cool. De asemenea, nu trebuie să îți mai faci griji în privința sutienului sau a lipsei acestuia, deoarece poți purta chiar și un sutien normal (fără o bretea) la aceste bluze pe un umăr.

2. Genți din paie
Gențile din paie au fost una dintre marile provocări ale anului trecut. Ne-a fost extrem de greu să le asortăm astfel încât să nu părem că mergem direct la plajă. Mai mult, în modelele ceva mai rare în țesătură nu prea am putut să punem multe lucruri, deoarece existau șanse mari să le pierdem. În această vară uităm de aceste probleme!

-Înlocuiește gențile din paie cu cele împletite-
Materialele dure sunt înlocuite în cazul genților cu unele ceva mai moi: țesăturile împletite. Modelele variază destul de mult, de la gențile pentru mână până la cele cu împletituri rare prevăzute cu un interior din piele, care împiedică pierderea lucrurilor din geantă.

3. Cercei cu ciucuri
Cerceii cu ciucuri ombre au fost accesorii statement anul trecut. Înainte să ieși pe ușă, trebuia să te asiguri că atât părul, cât și cerceii sunt perfect pieptănați și aranjați. Dacă începusei deja să te obișnuiești cu aceste accesorii, avem o veste proastă pentru tine: în vara 2018 nu se mai poartă!

-Înlocuiește cerceii cu ciucuri cu cei geometrici-
În acest sezon se poartă cerceii cu forme geometrice, linii abstracte, din diferite metale și în toate culorile curcubeului. Poți alege și cercei mai mari, care să fie punctul central al ținutei tale elegante sau casual. Dacă lucrezi într-un mediu office, evită să porți acești cercei și optează pentru modele mai delicate.

Viorela Dimici: „Ne-am simțit adevărați ”Cristofori Columbi” care printre primii și-au lăsat urma într-un pictorial plin de gingășie, dragoste și pasiune!”
Articolul anterior
Iată ce calități ar trebui să le aibă sufletul tău pereche
Articolul următor
Alte articole interesante