Un show incendiar plin de rafinament, eleganță și senzualitate, la cea de-a IV-a ediție Privé Fashion Events! Reportaj foto

În ultimele zile ale lunii martie, unul dintre cele mai importante evenimente de modă, Privé Fashion Events, a adunat un public select, de peste 350 de invitați, în incinta uneia dintre cele mai cunoscute vinării din Moldova. La cea de-a patra ediție a evenimentului, oameni din industria modei, invitați speciali, modele, influenceri, personalități din lumea mondenă au asistat la o prezentare de modă inedită, într-o atmosferă plină de rafinament, eleganță și senzualitate.

separator
Organizatorii evenimentului au oferit publicului o prezentare care a spart orice tipare. Restaurantul Regatul Vinului și splendoarea evenimentului au servit cel mai senzual și îmbătător cupaj creat vreodată. Aromele vinurilor selecte au fost asortate perfect ținutelor senzuale, prezentate în lumina seducătoare a reflectoarelor.Oaspeții serii s-au delectat cu cel mai curajos show, o galerie de fotografii nud, semnate de Arcady Manah și ospitalitatea unei locații de clasă.

În cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai noi colecții ale celor mai în vogă branduri din Moldova: Berrezzo, Mathilde, Viggo by Cătălin Botezatu, O&C Bralettes, Sandro Livv, Ariadna, Fortuna Sisters, Nude Collection, 2Coat, Apriori.

Berrezzo

Mathilde

Viggo by Cătălin Botezatu

O&C Bralettes

Sandro Livv

Ariadna

Fortuna Sisters

Nude Collection

2Coat

Apriori

Ținutele excentrice ale organizatorilor Marina Cimbir și Viorela Dimici au fost stilizate de Loredana Anton, costumul marca Viggo și pălăria de Iuliana Chiroșca.

Privé Fashion Events este evenimentul de modă care își propune să susțină promovarea brandurilor autohtone. Iată cu ce ținute au ieșit în evidență invitații la evenimentul select!                    

Fiica actorilor Aliona Triboi și Ghenadie Gâlcă este o mică artistă. Uite cum recită poezii!
Articolul anterior
Cu pași mici spre o silueta tonifiată! ENTER îți dezvăluie 4 metode simple cum să te ții în formă
Articolul următor
Alte articole interesante