Vedetele TV britanice au strălucit pe covorul roșu în ținutele unui brand din Moldova!

Brandurile de confecții fabricate în Moldova se impun tot mai mult în topul preferințelor vedetelor internaționale. Actrițele și prezentatoarele Tv britanice sunt atrase de ținutele unui brand moldovenesc, făcând furori pe covorul roșu, la diverse evenimente mondene.

separator

Modelul irlandez și prezentatoarea Tv Vogue Williams a strălucit într-un outfit marca Raquette, la The Pride of Britain Awards. Topul cu bretele de nuanță metalică și pantalonii cu croială largă, ale brandului autohton, au creat o ținută sexy, stilată și comodă, perfectă pentru o ieșire pe covorul roșu. 

Lauren Pope a făcut furori pe covorul roșu în ținuta brandului Raquette, fabricată în Moldova. Vedeta Tv britanică a optat pentru o rochie elegantă cu fante laterale înalte, la același eveniment.


Și Zoe Hardman, actrița și prezentatoarea Tv britanică, s-a făcut remarcată purtând o ținută Raquette la petrecerea organizată de Marie Claire UK. Vedeta a reușit să atragă atenția cu salopeta satinată de nuanță metalică, accesorizându-și ținuta cu o pereche de sandale și o poșetă în formă de glob, în aceeași nuanță.

O tânără a rămas fără telefon în troleibuzul de pe ruta nr. 22
Articolul anterior
Femeile care dorm prea mult prezintă un risc mai înalt de a dezvolta cancer de sân?
Articolul următor
Alte articole interesante