Vestă tricotată pe nasturi, o idee inspirată pentru meșterițele începătoare

Sezonul rece abia început și poate că ai fi încântată să înfrunți temperaturile scăzute purtând o vestă caldă și pufoasă, tricotată chiar de către tine. Iată un model simplu, dar extrem de original – o vestă pe nasturi care poate fi combinată în diferite ținute, iar culoarea o alegi pe cea care îți place cel mai mult.

separator
Ai nevoie de două părți tricotate, de aceeași mărime, care sunt cusute pe linia umărului. Lateral haina este unită cu nasturi care au și calitatea de elemente decorative.Această vestă poate fi și croșetată și tricotată: după cum îți place mai mult. Mărimea hainei se determină în felul următor: tricotați o bucată de mărimea 10 cm x 10 cm și numărați câte ochiuri sunt în această bucată. Numărul de ochiuri obținut înmulțiți cu lățimea necesară a vestei.

Această veste se potrivește atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pare a fi ceva simplu, dar arată superb! Este o haină perfectă pentru perioada rece a anului.

sursa

Medic pediatru: ,,Greșeala pe care toți părinții o fac în sezonul rece”
Articolul anterior
Exercițiu de voință! Cristina Lupei a slăbit 14 kg cu ajutorul proiectului on-line: „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”
Articolul următor