Vezi cum arată noile păpuși Barbie care întruchipează femei celebre

Noua serie de păpuşi Barbie a fost modelată după celebrele femei din istorie precum: artista mexicană Frida Kahlo, aviatoarea americană Amelia Earhart, bucătarul-şef Hélène Darroze și campioana la snowboard Chloe Kim. Producătorul american de jucării a lansat seria de păpuşi cu efigia unor celebrităţi actuale, dintre care fac parte Hélène Darroze, şi o alta intitulată „Inspiring Women“, care o include pe Frida Kahlo, scrie AFP.

separator

În prima serie se numără şase sportive de înalt nivel, o regizoare (Patty Jenkins, care a făcut filmul de succes „Wonder Woman“), o femeie care luptă pentru apărarea vieţii în sălbăticie, două creatoare de modă, o jurnalistă, o actriţă şi o dansatoare. Chef Hélène Darroze, care deţine o stea Michelin, iar restaurantul ei londonez două stele Michelin, este a doua femeie de origine franceză care are o păpuşă Barbie, după înotătoarea Laure Manaudou, în 2010. Seria „Inspiring Women“ le include, în afară de Frida Kahlo, pe aviatoarea americană Amelia Earhart şi pe matematiciana Katherine Johnson.

;feature=youtu.be

În urmă cu doi ani, întreprinderea californiană a lansat versiuni ale păpuşii Barbie „cu forme“, „mică“ şi „mare“. La sfârşitul lui noiembrie 2017, Mattel a lansat o nouă păpuşă Barbie care poartă jihab, modelată după scrimera americană Ibtihaj Muhammad. Sportiva, care a fost prima atletă americană care a concurat la Jocurile Olimpice purtând jihab, a câştigat medalia de bronz cu echipa de sabie la Rio de Janeiro 2016. Barbie cu jihab face parte din linia „Shero“ de păpuşi produse de Mattel, fiind inspirată de femeile care depăşesc barierele sociale, precum Misty Copeland, care a fost prima femeia afro-americană dansatoare principală la American Ballet Theater, dar şi modelul supraponderal Ashley Graham.

Sursa

Ți se face pielea de găină atunci când ai emoții? Iată ce indică această stare
Articolul anterior
Cursurile de recalificare profesională vor deveni gratuite pentru profesori
Articolul următor
Alte articole interesante