Viorela Dimici: „Ne-am simțit adevărați ”Cristofori Columbi” care printre primii și-au lăsat urma într-un pictorial plin de gingășie, dragoste și pasiune!”

Când vine vorba de marele eveniment din viață, majoritatea femeilor vor să arate și să se simtă ca niște prințese alături de cavalerii lor. Este și cazul modelului Viorela Dimici și a soțului său, Vladimir Dimici care au făcut un pictorial înainte de nuntă, într-un loc de poveste. Cei doi au evadat în sânul naturii, la lacul Lago di Braies, din regiunea Rentino Alto-Adige din Italia.

separator
Despre emoțiile trăite, dar și mai multe detalii ne-a povestit chiar Viorela:

„E greu de redat în cuvinte, ce frumos a fost!!! E greu de crezut că o locație practic ruptă din poveste ca Lago di Braies e atât de puțin cumoscută în Moldova…. Am primit foarte multe mesaje în care am fost întrebată unde este această locație și cum se poate ajunge aici. Am avut parte de câteva zile de vis și o ședință foto inemaginabil de frumoasă, datorită talentatului fotograf Viorel Belinschi care a reușit să capteze cele mai frumoase momente și emoții … De fapt lui Viorel îi datorăm descoperirea acestei locații care îți taie respirația. Ne-am dorit un pictorial deosebit și unic, iar el a venit cu ideea de a merge la Lago di Braies în Italia. Am rămas plăcut surprinși de profesionalismul, gustul estetic și atarnarea acestuia. Am avut norocul să cunoaștem o moldoveancă care este stabilită în Italia de 8 ani și muncește prin apropiere, am fost surprinși să aflăm că suntem primul cuplu de basarabeni pe care l-a cunoscut ea și care a făcut drum greu până aici pentru a avea o ședință foto de nuntă care îți taie respirația…Ne-am simțit adevărați „Cristofori Columbi” care printre primii și-au lăsat urma într-un pictorial plin de gingășie, dragoste și pasiune! Lacul și munții te înarmează cu o energie foarte specială și puternică… Rochia deosebit de fină și feminină este semnată de irepetabila Diana Voevuțki, zâna ce crează adevărate poeme în formă de rochii, iar accesoriile care au conturat perfect această poveste au fost semnate de Postica Mihaela. Ce să zic? încă nu ma pot sătura să savurez rezultatele pictorialului … E magic!”

Le urăm cuplului Dimici mulți ani fericiți împreună!!!

Vedete care au fost miri și nași de cununie în acest weekend
Articolul anterior
Top trei haine și accesorii care nu se mai poartă în vara acestui an
Articolul următor
Alte articole interesante