Aura: tratament şi distracţie în Slovenia!

Cunoscută pentru energia sa debordantă, Aura, s-a întors cu un plus de emoţii, impresii şi gânduri pozitive din recenta călătorie, pe care a făcut-o în Slovenia!

separator

 

Unde mai pui că a venit şi mai sănătaosă. Pentru că scopul călătoriei a fost în primul rând acesta. Astfel, după recomandări bune, Aura s-a hotărât şi a plecat pentru 10 zile la unul dintre cele mai cunoscute sanatorii din Slovenia.

 

În Slovenia, artista a fost impresionată de 2 lucruri: de apa minerală naturală cu cea mai bogată concentraţie de magneziu din lume şi de ospitalitatea localiniclor.

Dar să le luăm pe rând, tratamentul la sanatoriu a fost unul benefic, interpeta deja simţind îmbunătăţiri ale sistemuli digestiv. Pe lângă tratamentul prescris de medic, interpreta s-a alimentat sănătos. A mâncat salate din plin, a trecut şi pe la cea mai veche farmacie din ţară, unde călugării prepară diferite infuzii din ierbuiri. Dar s-a alintat şi cu diverse mâncăruri din dovleac. “Dovleacul este un fel de legumă minune la sloveni. Am mâncat magiun din bostan şi am luat cu mine, acasă, ulei din seminţe de bostan, care aduce nenumărate beneficii sănătăţii”, afirmă interpreta.

A doua mare încântare a Aurei a fost să descopere în Slovenia o ţară agrară, cu oameni foarte muncitori şi întrepinzători. M-a uimit curtea unui fermier, unde omul şi-a improvizat un fel de rezervaţie naturală, cu 150 de căprioare. Pe lângă această minunăţie, în curte mai era un mic restaurant şi magazin cu produse făcute de el: salamuri, caşcaval şi alte bunătăţi  naturale.”

Încântată de călătorie, Aura spune că, dacă tratamentul va avea efectele aşteptate, va merge neapărat şi în anul viitor în acestă ţară de vis.

Daniela David

Votează-ți favorita – MISS ULIM 2012 !!!
Articolul anterior
Coperta aprilie
Articolul următor