Daruri de Crăciun pentru bătrânii de la azilul din Micleușeni, raionul Strășeni

Se spune că de Crăciun trebuie să fim mai buni, mai toleranți și cu inima deschisă către lucruri mărețe. Este perioada când ne aducem aminte de copilărie și de acele sentimente unice și magice trăite în așteptarea lui Moș Crăciun. Iar pentru că Sărbătorile de iarnă stârnesc asemenea sentimente de credință și de dragoste, în weekend-ul trecut, brandul de haine pentru bărbați Viggo a organizat împreună cu fondatoarele Prive Fashion Events, Marina Cimbir și Viorela Dimici un eveniment caritabil „Ajută un bătrân să zâmbească”. Petrecut sub cerul liber, la terasa magazinului „Viggo” din Capitală, invitații au venit cu multe daruri și gânduri bune pentru bătrânii de la azilul din Micleușeni, raionul Strășeni.

separator

Organizatorii evenimentul le mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet mare care au susținut inițiativa de a readuce zâmbetul pe chipul bătrâneilor și de a le ușura măcar un pic existența.

„Cei de la azilul din Micleușeni au fost extrem de bucuroși să ne vadă cu atâtea daruri frumoase. Am avut plăcerea să îi ascultăm cum cântă și se bucură, asemenea unor copii când primesc ceva bun. Suntem multumiți că inițiativa celor de la Viggo a dat un rezultat atât de frumos. Le mulțumim din suflet tutror oamenilor cu inimă mare, că au fost alături de noi și vrem să le spunem că toate darurile au foarte apreciate de către bătrâni.”

Fie că credem sau nu, în magia Sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi putem fi un Moș Crăciun pentru cineva mai trist din jurul nostru. La mulți ani!

O femeie din Găuzeni a îmbrăcat costumul tradițional și a devenit Moș Crăciun pentru toți copiii din localitatea sa
Articolul anterior
Vasile Macovei a lansat prima sa piesă în limba rusă
Articolul următor
Alte articole interesante