Dormi cu picioarele goale sau cu șosete! Află ce semnifică această obișnuință

Cât de straniu ar fi, unora dintre noi le este greu să adoarmă dacă au picioarele goale, deoarece le este frig și se trezesc în mijlocul nopți ca să-și pună șosetele preferate, pe când alții sunt exact la polul opus, le este foarte cald dacă se urcă cu șosetele în pat.

separator

Specialiștii spun că în ambele cazuri este vorba doar despre obișnuință, dar acest lucru spune mai multe despre personalitatea cuiva decât ți-ai fi putut imagina!

Cei care se culcă cu șosete 
Dacă preferi să te culci cu șosete în picioare, atunci este din cauza faptului că ești sensibilă la frig, lucru în strânsă legătură cu multe aspecte fizice, printre care faptul că ai pielea subțire sau că metabolismul nu funcționează cum ar trebui. Oamenii cu rata metabolică ridicată simt tot timpul că nu mai pot de căldură și transpiră destul de mult, pe când cei cu metabolismul lent au probleme și cu circulația, drept pentru care le este frig mai des. Deși a-ți fi frig are mai mult de-a face cu starea ta fizică, acest lucru se poate lega și de felul în care percepi tu spațiul și temperatura. Așadar, două persoane cu trăsături asemănătoare pot percepe clima extrem de diferit, iar cei care simt nevoia să adoarmă încălțați, caută, de obicei, să fie protejați. Dacă te numeri printre aceste persoane, atunci îți plac locurile primitoare și cauți mereu să stabilești legături emoționale puternice cu cei din jurul tău. Îți plac îmbrățișările și nu te deranjează să-ți împărtășești spațiul personal cu cei din jur, deoarece așa te simți tu fericită.

Cei care dorm cu picioarele goale
Dacă nici nu poți concepe să dormi cu șoșete în picioare și doar gândul că ai picioarele acoperite în timpul nopții te face să te simți prost, este pentru că ai un metabolism rapid, circulație periferică bună și piele mai groasă decât alții, iar corpul tău reține și emană mai multă căldură și nu mai simți nevoia să te acoperi complet. Această stare indică și modul în care interacționezi cu alți oameni, fiind, de altfel, o persoană independentă. Pui mare preț pe spațiul tău personal și intri în contact cu ceilalți doar dacă îți dorești într-adevăr să împărtășești câteva clipe mai intime cu ei, iar într-o relație ai tendința să stai mai retrasă, ești sinceră și îți asumi rolul de protector, pentru că știi cum să ai grijă de cei la care ții.

Sursa

alte Articole interesante