Frumoasa stilistă Olga Stepanenco dezgolită frumos! Vezi cum s-a fotografiat și ce locație a ales

Este frumoasă, talentată și foarte sinceră vorbim de stilista Olga Stepanenco, care de ceva timp, locuiește cu soțul său în unul din cele mai exotice colțuri ale lumii – insulele Bali. Este destul de activă pe rețele de socializare, unde zilnic le împărtășește faniilor emoțiile și trăirile transpuse în sutele de fotografii.

separator

Recent, am găsit o fotografie în care stilista apare goală într-o locație uimitoare – Villa Sumberkima Hill. Situată pe vârful unui deal, villa cu piscina are o vedere de 360 de grade la Marea Java, la munții din Parcul Național Barat și la văile din nord-vestul insulei Bali.

Totodată, fotografia a fost urmată și de un text:
„Universul meu… Mă aflu în subordinea ta.  În fiecare zi faci tot ce vă vrei cu mine. Sunt deschisă, am încredere, îmi asum riscul. Îmi ofer experiențe noi și îmi trimiți oameni frumoși. Mă conduci ca pe un luptător de lumină și sunt loială față de tine. Îmi dezvolt calea mea spirituală, mă simt în siguranță și iubită. Simt îngerii și ascultă numai inima mea. Te urmăresc oriunde cu ochii deschiși!”
[/gallery-row

Bloggerița Hellen Monroe a avut parte de un Baby Shower surpriză! Iată ce petrecere i-au organizat prietenele
Articolul anterior
Milionarul Gabriel Stati și-a sărbătorit ziua de naștere! La petrecerea luxoasă a cântat trupa VIA GRA
Articolul următor
Alte articole interesante