Horoscopul lunii septembrie: preziceri astrale pentru fiecare zodie în parte

Luna septembrie vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie. Este perioada în care mulți vor avea de câștigat atât pe plan sentimental, cât și profesional.

separator

Berbec – e vremea deciziilor
În privința sănătății, ar fi bine să fii precaută și să eviți situațiile despre care știi că te sensibilizează. Pe plan profesional, începi să te miști cu mai mult spor în direcția dorită de tine și avansezi, nu foarte rapid și impulsiv cum ești obișnuită, dar corect și sigur. Luna plină în semnul tău te cam dă peste cap, îți răscolește emoții demult uitate și te pune în situația de a face alegeri pe care le tot amânai de ceva vreme. Nici tu nu știi precis ce simți sau ce-ți dorești. Atenție la modul în care acoperi cheltuielile inopinate!

Taur – te bucuri de prezent
Nu mai e un secret pentru nimeni că ești o gurmandă pur-sânge și că dietele sunt un chin pentru tine de când te știi. Dar, dacă se tot întâmplă să te sâcăie simptome digestive neplăcute, nu le trece cu vederea și ia în serios regimul recomandat de medic, chiar dacă interdicțiile nu-ți sunt pe plac. În altă ordine de idei, Uranus retrograd la tine-n semn îți aduce dorința de a evolua, dar și unele confuzii, întârzieri, amânări în îndeplinirea obiectivelor, care totuși nu trebuie să te descurajeze. Deocamdată te distrezi, te bucuri de invitații inedite, de experiențe interesante pe care le accepți fără să stai pe gânduri, deși nu-ți stă în fire atâta spontaneitate.

Gemeni septembrie – șansa îți surâde
Ești mai sensibilă în luna septembrie din punct de vedere fizic și poți fi nevoită să treci pragul medicului pentru un control. Nu e nimic de speriat, așa că nu amâna, profită de perioada asta în care astrele te ajută să te refaci rapid, indiferent de problema ta și de sfera în care se manifestă. Pe plan emoțional ai câteva motive de incertitudine, simți nevoia să te retragi, sa te regăsești, dar dilema nu te ține mult. Chiar dacă ești nevoită sa renunți la unele planuri, te remontezi și-ți recapeți repede zâmbetul și energia. Ai grijă pe unde mergi și cu cine te-ntâlnești, fiindcă e rost de o poveste de iubire care se naște chiar când ești tu cu garda jos.

Rac – nu te grăbi
Situația financiară sau alte nemulțumiri legate de locul de muncă te pot face să cauți altă sursa de venit. Acasă, ai senzația că muncești degeaba, că nimeni nu observă și nu apreciază, deși nu e tocmai așa. E bine să te relaxezi mai mult, mai ales în relația cu partenerul de cuplu. Și să faci economie de energie, pentru că apare sau ia amploare o nouă preocupare legată de un prieten, o rudă, un părinte a cărui situație delicată te pune pe drumuri și te solicită mult. Când nu mai știi încotro s-o apuci, stai jos și notează negru pe alb tot ce-ți trece prin minte – te ajută să-ți pui ordine în gânduri și să iei decizii bune.

Leu – îți recapeți forma
Dacă te-ai simțit obosită, chiar puțin amețită în ultima perioadă, te pui repede pe picioare cu ajutorul unui supliment de multivitamine. Mai ales daca faci sport sau ai un program încărcat, care te sleiește de puteri și de oligoelementele necesare organismului, câteva doze de calciu, magneziu, vitamina C ar trebui să te energizeze instant. Te așteaptă o perioadă în care încerci să-ți revii financiar după cheltuielile verii și cauți diverse soluții de gestionare a banilor, ceea ce te scoate și mai tare din zona de confort. Simți nevoia să schimbi macazul, să faci ceva nou, dar înainte de asta ai obligații mai vechi de dus la bun sfârșit.

Fecioară – o perioadă înfloritoare
În primele săptămâni ale intervalului, soarele îți oferă multă protecție și șanse pe toate planurile. În special după Luna Nouă din data de 10 septembrie (care se petrece la tine-n semn) ai un chef nebun de a te ocupa de tine, de felul cum arăți. E momentul ideal să-ți schimbi obiceiurile, tunsoarea, înfățișarea și hainele din garderobă. Aveai nevoie de un astfel de respiro în care să te pui pe primul plan, sa uiți de muncă și de alte obligații. Mercur se află și el în zodia ta din 6 pâna pe 22 septembrie și te îndeamnă să-ți faci ordine în viață. Ai multă încredere în tine și tocmai de asta îți iese impecabil tot ce-ți propui!

Balanța – alege liniștea!
Planetele prezente pe rând la tine-n semn te ajută să ai o perioadă destul de liniștită, fără multe bătăi de cap. Septembrie e o lună de care trebuie să profiți la maximum, mai ales la începutul și la finalul ei, când îți merg bine toate relațiile și parteneriatele. Chiar și așa, te apasă în continuare povara unei obligații față de cineva din familie, pe care nu ți-e la-ndemână să o gestionezi. Indiferent ce decizii iei, discută numai cu cei mai apropiați prieteni și fii precaută cu privire la confidențe! Ai mare grijă în ce flirturi te implici, ca nu cumva să-ți alunge liniștea conjugală. Oricum, alegerile pe care le faci în preajma lunii pline din 26 trebuie gândite de doua ori.

Scorpion – timpul le rezolvă pe toate
Te simți prizoniera propriului corp, care se încăpățânează să nu-ți facă pe plac. Toate eforturile de a mânca mai sănătos, de a face mai multă mișcare, de a renunța la obiceiurile proaste par să nu aibă niciun rezultat, ba dimpotrivă. Pluto retrograd are partea lui de vină pentru tot ce-ți merge prost. Important e să reușești să-ți controlezi puzderia de emoții și să înțelegi că stresul îți înmulțește necazurile, nu le rezolvă. E benefic și necesar să-ți schimbi modul de gândire. Cum Marte nu mai e retrograd, lucrurile care ți-au creat probleme în ultima perioadă ar trebui să se rezolve unul câte unul, iar tu, vei vedea, și te vei simți eliberată.

Săgetator – oportunități în carieră
Ai planuri mari pe plan profesional, mai ales că te îngrijorează bugetul familiei și simți că singura soluție e să câștigi mai bine. Vestea bună e că, dacă îți propui să avansezi în carieră, îți ies în cale oamenii potriviți și, cum ești pe val în privința socializarii, ai toate șansele să te faci plăcută. Te temi, numai că va trebui să-ți sacrifici timpul liber, care nici așa nu e prea mult. Pe de altă parte, în viața personală trebuie să gasești răspuns la unele întrebări care te presează și să te hotărăști pentru ce lupți. În privința sănătății, graba poate strica treaba cu mici accidentări, în special când călătorești, așa că este precaut să mănuiești cu grijă obiectele pe care nu le cunoști prea bine.

Capricorn septembrie – dorințe împlinite
Marte îți dă un pic de furcă la început de septembrie, când te impulsionează să faci multe lucruri deodată și nu neapărat bine. Când gătești, ai grijă la obiectele ascuțite și la cele fierbinți, iar când faci curat, la substanțele iritante. Saturn, prezent în zodia ta, îți readuce stabilitate, logică, dorință și capacitate de a lua decizii bune, pe care le tărăgănezi demult, urmate de rezultatele scontate. Cel mai probabil, îți concentrezi atenția asupra locuinței și familiei. Te poți aștepta la vești bune cu privire la un proiect pe care ți-l dorești de luni sau ani de zile, fie că e vorba de o afacere, de o construcție sau de o ieșire în afara țării.

Vărsător – profită de șanse!
În prima parte a lunii te simți neobișnuit de anxioasă, debusolată, dar e o stare care nu te ține mult. Tristețea se duce cum a venit, mai ales că ai lucruri concrete la care să te gândești, legate de locul de muncă. E posibil să afli că poți obține un post la care doar visai pe vremuri, cu condiția  să fii dispusă să-ți schimbi programul zilnic și domeniul de activitate. În orice caz, vor mai exista momente de cumpănă, de iritabilitate, până la finalul anului, totul din cauza eclipsei totale de lună în Vărsător care abia a trecut. Dacă încerci să fii obiectivă, vei vedea că ai multe motive de bucurie și de mândrie, atât pe plan personal, cât și profesional.

Pești – dezlegi mistere
Neptun se află în Pești toată luna septembrie, dar în mers retrograd. De aceea, primele zile de toamnă vin cu nostalgii ăi o stare de nemulțumire generală. E bine să eviți situațiile care îți pot provoca și mai multă suferință, nervi sau stres. Abia după Luna Nouă revii la sentimente mai bune și devii dornică să te implici în parteneriate noi, sentimentale sau legate de carieră. Intuiția îți este în continuare un bun aliat, iar lucrurile pe care le descoperi acum te pot lumina cu privire la situații neclare din trecut. Nu cheltui timp excesiv pe fond emoțional, decât dacă e vorba de vreo terapie corporală cu efect antistres. Renunță la mesele târzii!

Sursa

Caz cutremurător! O fetiţa de doar 11 ani s-a spânzurat pe balcon după o ceartă cu părinții
Articolul anterior
Un ou fiert pe zi reduce riscul de accident vascular cerebral
Articolul următor
Alte articole interesante