Imagini din vacanţa de lux a lui Pepe în Turcia! „Am stat numai cu mâna pe burtica Ralucăi”- Uite cum arată viitoarea mămică şi ce drăgăstos e artistul!

Pepe şi Raluca Pastramă s-au întors zilele acestea din vacanţă în Turcia. Cei doi soţi s-au relaxat şi s-au simţit bine, au făcut scufundări şi s-au plimbat cu iahtul.

separator

„Ne-am încărcat bateriile, ne-am “spălat” creierul de tot ce înseamnă viaţa asta plină de stres şi atacuri”, a spus Pepe la Happy Hour.

Artistul a arătat câteva fotografii din vacanţa în Turcia. În majoritatea imaginilor, Pepe apare lipit de soţia lui, ba cu mâna pe burtica ei, ba sărutând-o.

„Am stat numai cu mâna pe burta ei. Asta a fost o altfel de vacanţă, am avut program zilnic. Am fost la delfinariu, la discotecă, am vizitat, am făcut scufundări, a fost foarte interesant”, a mai spus Pepe.

Cântăreţul a precizat că seară de seară el şi soţia lui se culcau foarte devreme

. „

La 12-1 eram foarte obosiţi, că ne trezeam mereu devreme. În alte vacanţe făceam doar shopping şi mergeam în cluburi. Acum am trecut la altă categorie”

,

a declarat Pepe la PRO TV.

Sursa: http://www.cancan.ro/

 

Trăistariu, vacanţă fără fiţe: „Dau 20 de lei pe noapte şi stăm 17 în aceeaşi cameră” VEZI unde se va relaxa cântăreţul în vara aceasta!
Articolul anterior
Fii mereu frumoasă alături de salonul “SHAMPOOZLE”!
Articolul următor