În costum de baie, la 62 de ani!

Nu e vorba de vreo celebritate avidă de publicitate, ci de un designer cunoscut pentru rochiile de mireasă, pe care le creează,  râvnite de vedetele de la Hollywood – Vera Wang!

separator

Recentul pictorial al Verei surprinde, nu prin faptul că aceasta a decis să arate casa, pentru ediţia din luna februarie a revistei Harpers Bazaar. Ci pentru că în  pictorial, designerul apare în costum de baie, afişând o condiţie fizică de invidiat.

La cei 62 de ani, pe care îi are Vera Wang, fiind mamă a 2 copii,  şi-a arătat în premieră silueta, pe care femeile cu jumătate din vârsta acesteia, ar fi bucuroase să o aibă, scrie Hollywood Reporter.

„E amuzant că eu sunt femeia, pe care nimeni nu o vede niciodată la plajă în costum de baie. Întrebaţi pe oricine a călătorit cu mine. Sunt acoperită de atâtea straturi, de obicei, că ai crede că sunt Lawrence al Arabiei”, povesteşte Vera Wang.
Chiar şi după ce a văzut revista, designerul rămâne modestă în privinţa siluetei sale: „Sunt puţin îngrozită. Dar tot îmi place bustiera aceea”,  recunoaşte ea.

Informaţie adaptată după: www.realitatea.net

 

E frumoasă femeia perfectă?
Articolul anterior
N-o să-ţi vină să crezi cine este în poză!
Articolul următor
Alte articole interesante