Peste 1.700 de persoane au pozat nud! Motivul te va lăsa mască!

Fotograful Spencer Tunick este cunoscut pentru puterea lui de a convinge mii de oameni să pozeze goi pentru operele lui, iar cea mai nouă provocare a fost deschiderea noului sezon al Operei din Munchen, marcată cu fotografii inedite.

separator

Astfel, peste 1700 de voluntari s-au prezentat în Munchen şi trupurile lor au fost pictate în roşu sau auriu. Apoi, aceştia au fost aliniaţi astfel încât să formeze nişte dungi, prin aceasta fotograful American, a dorit să reinterpreteze o scenă din „Inelul Nibelungilor” de Richard Wagner.

Instalaţia de artă, realizată în Max-Joseph Platz din Munchen, are rolul de a marca deschiderea sezonului de vară al Bayerische Staatsoper.
Tunick a început să facă fotografii cu nuduri în locuri publice în timpul unei vizite la Londra, în 1986. Dar abia în 1994 a început să organizeze regulat adunări de oameni care să accepte să pozeze nud în locuri celebre.

De atunci, el a realizat peste 75 de astfel de instalaţii de artă, în locuri diverse, precum Sydney Opera House, Marea Moartă şi Barcelona.
Cea mai mare instalaţie a fost realizată în Mexic, în urmă cu cinci ani – 18.000 de oameni au pozat în piaţa principală din Mexico City.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

Salată de crudități!
Articolul anterior
O mamă a întreţinut relaţii SEXUALE cu FIUL ei de 16 ani şi a făcut un film PORNO cu acesta!
Articolul următor
Alte articole interesante