Românca lui Enrique Iglesias, la un pas de viol

Liliana Pintilei, cunoscută în România ca româncă lui Enrique Iglesias, nu a avut o viaţă tocmai uşoară.

La vârsta de 14 ani, Liliana Pintilei a scăpat de viol. A fost atacată de un fost deţinut, care o urmărea de ceva vreme, însă a avut norocul să scape că prin urechile acului de o întâmplare nefericită care oricum a marcat-o pe viaţă.

„Eram mai mică, aveam vreo 13-14 ani şi un corp bine dezvoltat. Toţi băieţii erau cu ochii pe mine, aveam prieten şi toţi mă invidiau! Un fost deţinut din cartier a pus atunci ochii pe mine şi mă tot ameninţa că într-o zi o să mă prindă şi o să mă violeze”, spune Pintilei.

„Într-o zi când mă întorceam acasă de la cumpărături, aceeaşi persoană m-a urmărit, dar eu nu mi-am dat seama. Am intrat în scara blocului şi m-a luat prin surprindere. Mi-a pus mâna la gură şi îmi ţinea braţele la spate. Când am ajuns la lift, după ce m-am zbătut cât am putut, am reuşit să ţip şi să-l muşc de mână. Norocul meu a fost că au ieşit câţiva vecini pe hol şi dacă a auzit voci s-a speriat şi a fugit. Nu a reuşit să mă violeze, dar am tras o sperietură groaznică şi am rămas traumatizată, pentru că înainte să fugă mi-a zis că data viitoare nu voi mai scăpa!”, a mai povestit Liliana.

Sursa: http://www.click.ro/

 

VUNK – „Scapă-mă de ea”. Vezi videoclipul filmat la Chişinău cu moldovence frumoase!
Articolul anterior
Transformarea şocantă a Angelinei Jolie! Intră să vezi faţa deformată a vedetei!
Articolul următor
Alte articole interesante