Alla Pugaciova: „Am divorțat de primul soț atunci când m-a lovit”

La vârsta de 65 de ani Alla Pugaciova are în spate o bogată “activitate” sentimentală, având la activ cinci mariaje, dar și alte relații amoroase cu bărbați celebri. Ce altceva nu știați despre primadona estradei rusești? Îi este frică de mulțime, detestă bărbații care ridică mâna la femei și adoră să mănânce kilka” cu cartofi fierți.”

separator

S-a născut la Moscova în familia lui Boris Pugaceov și Zinaida Odegova. Tatăl său a lucrat ca director de vânzări la o fabrică de încălțăminte, iar mama sa – în departamentul personal din fabrică. În 1966 a absolvit școala de muzică din Moscova Ippolitov-Ivanov (departamentul-dirijor de cor). În 1965 a debutat la radio cu piesa „Robot”, în cadrul programului „Bună dimineața”.

124441

“Cel mai memorabil episod din copilărie care mi s-a memorizat cel mai mult până acum a fost când tatăl a lovit-o pe mama. A fost o singură dată și s-a întâmplat în prezența mea. Nu știu ce i-a venit atunci. Firește, după acel caz și-a cerut scuze, dar … eu am rămas șocată. Și acest coșmar a lăsat o urmă în sufletul meu pentru toată viața. De atunci, am și o maximă după care mă conduc : “un bărbat o dată ce a lovit o femeie încetează să mai existe. “

thumb_ecf2b64a10d12d48517e8721841c42d0_Resize_542_812

În ziua morții mamei mele, în ’86, aveam concert în Samara. Încă puțin și intram pe scenă când am fost chemată la telefon și mi s-a dat vestea tragică. I-am spus băiatului de la celălalt capăt al firului că este incredibil ce-mi spune, și dacă vreau să-l cred, să mă sune din nou mai târziu.

Sala era plină de spectatori, toți mă așteptau cu aplauze, ce trebuia să fac? A trebuit să cânt ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Până la urmă, cui îi păsa ce am eu în suflet?

Tatăl a murit cu trei ani mai devreme. A fost un om cu totul diferit. Om de afaceri, pragmatic, niciodată nu-și exprima sentimentele. În timp ce la locul de muncă era foarte prietenos – acasă era un dictator. L-aș descrie dictatorul cu umor.

image78318152

Cineva mi-a prezis că mă voi căsători cu primul băiat pe care îl voi întâlni.

Într-adevăr, m-am îndrăgostit de primul băiat pe care l-am cunoscut  în facultate. Este vorba de Misha. Într-un fel, el m-a impresionat imediat; blond, cu păr lung, purtând blugi; într-un cuvânt avea un aspect european. Fără să mă gândesc, i-am spus tânărului ce mi-a fost prezis, că el a fost destinat să fie soțul meu.

124445

Totuși înainte de nuntă am avut câteva momente de îndoială. Rudele lui aveau probleme cu băutura și soția fratelui logodnicului meu m-a avertizat : „Este mai bine să nu te căsătorești cu el”. Nu puteam anula nunta, era totul déjà pregătit. Dar nu-mi pare rău, din această relație m-am ales cu o fiică, Kristina!

d5cb5467630b

Trăiam într-o cameră de cămin, de 8 metri pătrați

La început, totul a fost minunat: trăiam într-o cameră de cămin de 8 metri, cadoul de nuntă de la părinții mei. Aveam un dulap, o masă, un pian și o canapea; nimic altceva nu încăpea, dar nouă nu ne păsa.

Alla-Pugacheva-v-molodosti-i-vladimir-kuzmin

Am divorțat de primul soț atunci când m-a lovit. A devenit agresiv după ce a băut cu prietenii. Nu am așteptat să se întâmple și a doua oară. Mi-am luat fiica și am plecat.

Au urmat alte 2 căsătorii, cu regizorul Alexandru Ştefanovici și cu compozitorul şi cântăreţul Eugen Boldin.

svadba-alla-pugacheva_3

Când a apărut Filip în viața mea, aveam familie, totul mergea bine. El m-a furat.

Eram țelul lui neatins pe care l-a obținut ușor. Nu-mi plăcea de el, dar s-a întâmplat un fenomen mistic… M-a cerut în căsătorie și am acceptat. A doua zi după nuntă am realizat că am făcut o greșeală teribilă. Dar nu am mai putut fugi.

Voi spune un lucru: omul acesta nu mi se potrivește. Toată viața mea nu mi-au plăcut astfel de oameni, acest tip de comportament. Nu știu ce a fost în creierul meu… În orice caz, relația noastră a durat, oficial, 10 ani, iar neoficial un an nu am trăit împreună. Domnul m-a pedepsit și pe bună dreptate.

După o relație de 10 ani, m-am căsătorit cu Maxim Galkin. Sper că asta va fi ultima mea căsătorie!

c3f815a9f87e161edc870c205ac2d08d

Am pierdut în greutate de două ori în viața mea, dar aproape am murit.

Eu nu aspir la o scădere în greutate rapidă și severă, de asta nu o fac. Silueta mea niciodată nu a strălucit.  Am pierdut în greutate de două ori în viața mea, dar aproape am murit. Am ajuns la concluzia că mai bine să fiu sănătoasă și grăsuță decât slabă și bolnavă! Îmi place să mă bucur de tot ce îmi oferă viața! Și de mâncarea bună. În general, în viața mea am înțeles un lucru: trebuie să ne mișcăm mai mult, să mâncăm mai putin și să nu ne apropiem de frigider după șase seara! De asemenea, este important să nu uităm că lăcomia este una dintre cele mai mari păcate. Deci, eu sunt foarte atentă la ceea ce mănânc. Am exclus din alimentație cu mulți ani în urmă tot ce e prăjit și gras. Am prins dragoste în schimb pentru verdețuri și produse lactate. În zilele de curățare beau doi litri de apă – aceasta este principala condiție.

alla_pugacheva3

Nu-mi place când merg pe stradă și oamenii mă recunosc. Sunt timidă în privința asta. Chiar și așa nu mă pot abține să merg la cumpărături. Acum sunt mai puțini cumpărători decât în trecut și nu simt așa mare discomfort. Recent însă am avut un caz, eram într-un supermarket și în jurul meu s-au adunat o mulțime de oameni curioși să vadă ce cumpăr. Tocmai cumpărasem anșoa (kilkă).

Ce să fac, dacă îmi place acest pește… Cu cartofi fierți este delicios. Apropo îmi place să gătesc. De obicei pregătesc specialități culinare deosebite.

 Text: Victoria Sănduţă

Surse: http://7days.ru/, http://wylgatus.blogspot.com/

Ipocrizia masculină – când porcii visează la dive
Articolul anterior
Desert simplu și rapid: prăjitura de ciocolată cu biscuiţi, fără coacere
Articolul următor
Alte articole interesante