Angela Erhan: ” Există viață după divorț…”

O femeie care a știut s-o ia de la capăt lăsând în urmă un divorț dureros și o carieră de profesoară de istorie care nu-i aducea satisfacție materială. A decis să plece în Grecia. După 6 ani de muncă, Angela Erhan a revenit acasă fără soț, cu un copil în brațe și cât nu ar fi de straniu, cu o dorință neânsetată de a face ceva. Așa a devenit patroana salonului ”LANGELES”.

separator


”În Grecia am făcut școală de frizeri, după absolvire nu eram lăsată să fac mare lucru. Eram abia la început de drum. Și doar la revenirea acasă m-am gândit că sunt în stare să-mi deschid propriul salon.

De mulți ani investesc în mine. Un conducător competent trebuie să fie și un bun psiholog în colectiv. La servici deseori se creează situaţii de conflict, iar pentru o fire sensibilă ca mine nu e uşor să iau decizii dure, totuşi încerc sa fiu înţeleaptă şi să iau decizii corecte. Frizerii sunt oameni de artă, sentimentali şi firavi de aceea de fiecare dată când dau de un obstacol la muncă, când vor să se dea bătuţi eu încerc să le inspir viaţă,  să le amintesc de ce şi-au dorit această profesie, și care e preţul acesteia.

Sunt zilnic la serviciu, de dimineața până seara, nu am zile de week-end. Ca să țin piept concurenței, pentru a fi mai aproape de clientelă,  sunt în stare să muncesc alături de angajații mei.

Știu multe doamne care și-ar dori să-și deschidă un salon de frumusețe.

Greșeala lor este că sunt convinse că este o afacere feminină. Vor să creadă că la serviciu vor sta în fața oglinzii toată ziua. Acest business este unul foarte dur. Deținând o funcție de conducere trebuie să te transformi într-un bărbat în fustă.

Atunci când am zi liberă mă închid în casă. Prefer să nu comunic cu nimeni, categoric nu-mi dedic timpul frumuseții pentru că astfel m-aș simți, iarăși, ca la lucru.  În acel moment aparțin doar familiei.

Se întâmplă să nu găsesc timp nici măcar să mă aranjez. Dar întotdeauna îmi rezerv câteva ore pentru dans și shaping la ”UNICA SHAPING CLUB”

Există viață după divorț…

Am divorțat de fostul soț în Grecia. Am revenit acasă foarte decepționată. Mi-a trebuit multă vreme ca să mă refac psihologic. Dar eram convinsă că voi obține multe de la viață și de una singură. Tuturor femeilor care trec printr-un divorț le-aș sugera să nu uite să zâmbească, în pofida necazurilor. Ascultați cât mai multă muzică bună, priviți filme de comedie, dansați, citiți bancuri și fiți sigure că viitorul luminos vă aparține.  Luptați pentru ce vă doriți cu adevărat.

Acum sunt fericită lângă Amanda și o nouă dragoste în viață…

Fetița mea, Amanda,  este împotriva acestui job. Nu-i place să-i fac cosițe. Este pasionată de lectură și la ai săi 13 ani deja scrie 3 cărți concomitent. Urmează să tipărim una dintre ele care e un fel de ”Harry Potter” made in Moldova. Marele meu regret este că de mică am fost nevoită să o las foarte mult timp singurică, practic a crescut fără mine. Acum însă suntem foarte apropiate, ea m-a ajutat să depășesc divorțul. Își dorea mult ca mama să-și găsească pe cineva alături. Și acum e prietenă foarte bună cu viitorul meu soț.

În timpul cel mai apropiat îmi propun să mai concep un copil, să fac psihologie, să cos…

Nota Redacției: Oare cât poate încăpea într-un suflet de femeie!

Text: Olga Chirica

Cele mai cool accesorii personalizate la un preţ rezonabil!
Articolul anterior
Angela Erhan: ” Există viață după divorț…”
Articolul următor
Alte articole interesante