Arta de a fi în formă! Interviu cu fondatoarea galinatomas.com

După mulți ani de cercetări, experiență și rezultate formidabile în direcția remodelării corporale, doctorul în științe medicale, Galina Tomaș, lansează Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova. Cu o ambiție de fier, neînduplecată în decizia luată acum patru ani, s-a înarmat cu răbdare, perseverență și mult curaj: de a fi alături de orice femeie care are nevoie de ajutorul ei. A fost un drum greu, dar s-a meritat tot efortul. Ambiția și credința ei a fost și este un catalizator al succesului măsurat în sutele de mii de femeii care și-au schimbat viețile sau care urmează să intre în ”comunitatea femeilor sănătoase și frumoase”,- cum îi place să spună.

De unde a pornit această idee, dar și cum este să știi că poți schimba gândirea, perceperea și viața oamenilor, ne va spune chiar fondatoarea acestui proiect online – Galina Tomaș. 

separator

 • unicamd unica.md Sunteți unul din puținii oameni de-acasă, numele căruia poate fi asociat cu noțiunile de sănătate: fitness și alimentație. De fiecare dată, veniți cu noutăți care reușesc să uimească: kilograme slăbite sau chiar vieți schimbate. Recent, ați lansat Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova, care ajunge în casele oricărei femei de pe glob. Cum v-a venit această idee?
 • Galina Tomaș De fapt, este foarte simplu, dacă ești atent la oamenii din jurul tău, dacă asculți ceea ce ți se comunică, dacă pornești de la un gând nobil, să știi că mereu reușești. M-au motivat să dau naștere acestui proiect, miile de scrisori primite de la persoanele care nu puteau să frecventeze orele de sport, dar care își doreau să le ajut să scape de kilogramele în plus sau să le ghidez în adoptarea unui stil de viață sănătos.

 • unicamd unica.md A fost pasiune sau pragmatism?
 • Galina Tomaș De când mă știu, fac totul cu și din pasiune. Acest proiect este o nouă pasiune, o nouă dorință de a oferi oamenilor șansa de a fi frumoși și sănătoși mereu.

 • unicamd unica.md Ce înseamnă www.galinatomas.com?
 • Galina Tomaș Centrul Online este un instrument care are misiunea de a oferi posibilitatea femeilor din diferite domenii de activitate și diferite zone geografice, să-și obțină corpul mult dorit. Din experiență, pot confirma, că odată ce femeia are corpul la care mereu a visat, se simte mai încrezută în sine, plus la toate câștigă sănătate.

 • unicamd unica.md Cui se adresează Centrul Online de Nutriție și Sport?
 • Galina Tomaș Tuturor categoriilor de femei. Cele care necesită să fie ghidate, motivate, ascultate și mobilizate. Este un instrument care are drept scop primordial, ajutarea sub orice formă a femeilor.

 • unicamd unica.md Cât de dornice sunt femeile să încerce această metodă nouă de antrenament?
 • Galina Tomaș Suntem deja în perioada de post lansare, și chiar dacă au trecut doar 3 zile am reușit să acumulăm peste 1000 de înregistrări pe site, peste 100 mii de oameni au văzut LIVE-ul de lansare și mii de distribuiri. Acest lucru mi-a demonstrat, a suta oară, că femeile vor să fie sănătoase, vor să facă sport, vor să se alimenteze corect. Mă bucur că proiectul online a avut și are un asemenea succes.

 • unicamd unica.md Ce impedimente ați avut de înfruntat pe parcursul realizării Centrului online?
 • Galina Tomaș Dacă mergi pe un drum care nu a fost bătătorit, cu siguranță, te poți împiedica. Însă, atunci când ai de cine te sprijini: oameni, echipă, instrumente potrivite, reușita îți este garantată.

 • unicamd unica.md A fost o provocare lansarea Centrului?
 • Galina Tomaș Da. Cea mai mare provocare a fost și este faptul că am trecut de la abordarea tradițională la cea online. Nevând experința dată, a fost o adevărată provocare, dar am fost binecuvântată cu o echipă minunată care crede în reușita proiectului. Împreună analizăm, gândim, construim și facem pașii corecți pentru dezvoltarea acestuia.

  În cei 20 de ani de experință am avut parte de 3 mari provocări: prima a fost în anul 1998, când am făcut primul antrenament în fața clientelor. A doua provocare a fost atunci când am lansat pe piața din Moldova prima revista online pentru femei – unica.md. Iar începând din 2018 am parte de a treia provocare -lansarea primului Centru Online de Nutriție și Sport.

 • unicamd unica.md Credeți că acest proiect va rezista probei timpului?
 • Galina Tomaș Cu siguranță, DA. Din păcate, suntem constrânși de timp și nu le reușim pe toate, dar tehnologiile online ne permit să le oferim persoanelor ceea ce își doresc, economisând timp prețios. Inclusiv, cuprindem toți doritorii fără limite geografice.

 • unicamd unica.md Cum vă vedeți peste 10 ani?
 • Galina Tomaș La fel de implicată în domeniul wellness.

 • unicamd unica.md La o căutare pe internet, găsești antrenamente fitness și foarte multă informație despre un stil de viață sănătos, de ce să alegem www.galinatomas.com?
 • Galina Tomaș Simplu, vă îndemn să vă înregistrați și veți primi o săptămână gratuită. Timp în care veți testa: cum este să faci antrenamente acasă, la orice oră, oriunde; cum este să primești meniul alimentar zilnic ținându-se cont dacă ești alergic la unele alimente, dacă nu mânânci în ruptul capului terci, dacă ai indigestie la fasole; să știi că mereu vei primi răspuns la orice întrebare legată de un stil sănătos de viață. E ca și cum ai avea non-stop un nutriționist și antrenor lângă tine. În plus, Centrul Online de Nutriție și Sport are diverse instrumente care te vor ajuta să nu renunți atunci când ai pierdut elanul sau ai uitat motivația – de ce îți dorești să fii sănătoasă și frumoasă.

  Avem deja primele rezultate: minus 14 kilograme, în doar două luni! Acest lucru confirmă utilitatea, eficiența și beneficiul Centrului Online de Nutriție și Sport!

  Accesați www.galinatomas.com și obțineți un corp frumos și sănătos de acasă: mai rapid, mai comod, mai ieftin!

Un consumator din Capitală, supărat foc. Ce a descoperit în franzela cumpărată?
Articolul anterior
Video! Imagini memorabile de Ziua Unirii Principatelor Române, la o școală din Fălticeni
Articolul următor
Alte articole interesante