Carla Bruni – detalii picante din viața ei!

La doar 19 ani a reușit să se claseze în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume. A trecut de la muzică la actorie, și a devenit soția președintelui Sarkozy. Cum a ajuns o fotografie cu ea să valoreze peste 90.000 de dolari și ce a determinat-o pe Carla Bruni să lase cariera pentru dragoste, află de mai jos.

separator
carla-bruni

Doi tați multimilionari

S-a născut pe 23 decembrie 1967 în Italia, însă la șapte ani s-a mutat în Franța. Deși legal, Alberto Bruni Tedeschi apare ca fiind tatăl ei, Carla a declarat că tatăl ei biologic este brazilianul Maurizio Remmert, un afacerist cu care mama ei a avut o relație paralelă timp de șase ani.

tatii lui carla

A lăsat școala pentru modă

Din Fanța, a plecat în Elveția, unde a studiat la un internat. S-a întors apoi la Paris pentru a studia arta și arhitectura, însă a renunțat la școală la doar 19 ani, când s-a apucat de modeling.

Carla a semnat primul ei contract cu agenția City Models, iar în scurt timp a devenit imaginea Guess Jeans. Așa a început să lucreze cu designeri celebri precum Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Shiatzy Chen, Chanel și Versace.

carla-bruni (1) carla-bruni (2) carla-bruni

Cel mai plătit model

În anii ‚90, Carla a intrat în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume. Iar în 2008, un nud al Carlei Bruni s-a vândut cu 91.000 de dolari. În 1997, Carla renunță la modă pentru muzică, iar în  2009 a acceptat un rol într-o producție de-a lui Woody Allen. „Nu mă consider o bună actriță. Probabil că nu voi străluci în acest rol, însă nu pot să dau cu piciorul unei asemenea șanse”, a declarat Carla Bruni.

images (2) images o-CARLA-BRUNI-GUEST-EDITS-PARIS-VOGUE-570

De la model, la soție de președinte

Deși nimeni nu se aștepta la o schimbare radicală, Carla Bruni a înlocuit podiumurile cu vizitele oficiale. După relațiile avute cu Eric Clapton, Louis Bertignac sau Mick Jagger, Carla a devenit Prima Doamnă a Franței.

În prezent, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy locuesc împreună și sunt fericiții datorită copiilor lor.

carla-bruni_gyuT4_22975 carla-bruni-sarkozy-aur-lien-paris-pair-1-960x1407 Bruni slims down

text: Iulia Arnaut

Top 4 tratamente împotriva arsurilor solare
Articolul anterior
Cum reușești să nu te superi pe soacră
Articolul următor
Alte articole interesante