Antrenoarea care a ajuns de la Jocurile Olimpice la Unica Sport

Face sport de performanță de la 15 ani, a participat la nenumărate campionate naționale și internaționale, printre care și Jocurile Olimpice de la Londra, iar acum este antrenoare orelor de sport după metoda Unica, aqua-sport și pilates la Unica Sport. Este vorba despre Elena Popescu, femeia care a înlocuit sportul de performanță cu antrenamentele de shaping.

separator
De la Jocurile Olimpice la Unica Shaping Club

Cariera ei sportivă a fost o adevărată aventură, deseori îi venea ideea să părăsească sportul în favoarea studiilor, mai cu seamă atunci când rezultatele nu erau încurajatoare. La 15 ani a început să se antreneze sistematic, ceea ce a făcut să crească și interesul ei pentru sport.

În 2010, frecventa câte două antrenamente pe zi, cinci zile pe săptămână. Datorită acestor sacrificii, la Campionatul Republicii în Sală, Elena a intrat în  Prima Categorie la 800 metri. Atunci s-a născut și ideea de a participa la Jocurile Olimpice de la Londra.

De la Jocurile Olimpice la Unica Shaping Club

Au început antrenamentele, care  deveneau  din ce în ce mai grele și obositoare, iar rezultatele efortului depus nu au întârziat să apară. Următorul succes s-a soldat cu participarea Elenei la Cupa Europei în Islanda, la care a obţinut locului I.

Pregătirile pentru Jocurile Olimpice au durat 9 luni. Între timp, Elena a ocupat locul III la Campionatul Balcanic din Istanbul.

De la Jocurile Olimpice la Unica Shaping Club

Startul la Londra a fost pe 8 august 2012. Totul era perfect, prima cursă, a 5-a bandă, dar norocul nu a fost de partea ei. Atunci a hotărât că la reîntoarcerea în țară se va implica activ în promovarea modului sănătos de viaţă.De la Jocurile Olimpice la Unica Shaping Club

Astfel, Elena Popescu a început colaborarea cu instructorii de la UNICA Sport. Acum, ea se simte o femeie împlinită și poate spune cu certitudine că visurile, mai devreme sau mai târziu, devin realitate.

“Eu mi-am îndeplinit visul, dar el nu sfârșește aici, a duce un mod de viață sănătos necesită  o perfecționare  continuă”, a conchis Elena.

Julia Roberts însărcinată la 46 de ani!
Articolul anterior
Michelle Obama învaţă americanii cum să mănânce sănătos
Articolul următor
Alte articole interesante