De vorbă cu Galina Tomaș sau TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre Unica Sport

Ambiție, perseverență și dorință nesecată de a dărui oamenilor sănătate și siluete de vis – trei determinative, perfect potrivite protagonistei noastre, Galina Tomaș, doctor în științe medicale, specialist în nutriție, fondator Unica Sport și Unica.md.

separator

IMG_0825-768x576

Crede cu certitudine că absolut orice în viață poate fi îmbunătățit, motiv din care în decursul a 19 ani de experiență în tot ceea ce înseamnă stil sănătos de viață, a făcut lucruri posibile, dar și imposibile la prima vedere, pentru a promova această idee.

Dovada acestor cuvinte sunt atât rezultatele impresionante ale clienților Unica Sport, cât și acțiunile recente pe care le-a întreprins.

 • unicamd unica.md Se pare că în anul 2017, Unica Sport a pășit cu dreptul. În luna februarie filiala Ștefan cel Mare s-a mutat la casă nouă, în incinta CC Sun City, iar la două luni diferență de acest eveniment mai apare un motiv de bucurie – deschiderea unei noi filiale în sectorul Buiucani. Întrebarea mea este cum vă reușesc toate?
 • Galina Tomaș De fapt, sunt convinsă că și imposibilul e posibil. Doar că necesită puțin mai mult timp pentru a deveni realitate (zâmbește). Deschiderea filialei Unica Sport Sun City a fost ca, de altfel, și deschiderea în 2016 a filialei din sectorul Rîșcani, Unica Sport Moscovei, un experiment care, într-un final, s-a dovedit a fi unul foarte reușit. E vorba despre un nou concept, o altă viziune asupra tot ceea ce înseamnă o sală de sport. Am îmbinat stilul și confortul, noile tendințe și funcționalitatea. Drept rezultat, am primit un nou standard al sălilor Unica Sport pe  care, cu pași mici, dar încrezuți, îl vom implementa atât în filiale existente, cât și în cele noi, pe care urmează să le deschidem.

 • unicamd unica.md Cât ține de noua filială Unica Sport în sectorul Buiucani. Aș vrea mai multe detalii.
 • Galina Tomaș

  Trei săli de sport, cabine de masaj, vestiare și cabine de duș amenajate la cel mai înalt nivel. O echipă de specialiști profesioniști și un complex de antrenamente special gândite pentru cei ce urmează visul unei siluete perfecte. Toate acestea le găsiți la adresa Liviu Deleanu, 1/3.

  Din 12 aprilie au început prevânzările. Astfel că, în perioada 12-24 aprilie, vă așteptăm de luni până vineri, între orele 10:00 și 20:00.

  Important! Cu cât mai devreme ajungeți, cu atât mai mare CADOU veți primi.

  V-am intrigat? Mai multe detalii nu vă dau, să rămână surpriză. Tot ce am să vă spun, e că vă așteptăm cu drag!

IMG_0736-768x576

 • unicamd unica.md Galina, pe lângă noul standard pe care îl veți implementa în toate cele 8 filiale Unica Sport, ce vă deosebește de celelalte săli sport care funcționează în acest segment?
 • Galina Tomaș

  O întrebare foarte bună. Desigur, rezultatele noastre care vorbesc de la sine, prin prisma proiectului Slăbește Sănătos care, cu ajutorul materialelor video, demonstrează că imposibilul e posibil și a concursului anual, Miss Unica Sport. Anul trecut am ajuns la cea de-a XIV-a ediție a evenimentului, iar câștigătoarea acestuia s-a bucurat de minus 70 de kilograme slăbite.

  Cred că veți cădea de acord, pentru atingerea unor astfel de rezultate este nevoie de muncă asiduă în baza unei metode pe potrivă. În plus, un nivel înalt de pregătire al tuturor angajaților.

  În acest sens, îmi sunt de ajutor experiența profesională de mai bine de 19 ani și specialitatea de medic.

  Ambele s-au oglindit în lucrarea mea de autor (Metoda UNICA), pusă în practică în toate filalele Unica Sport și în lucrarea de doctor la tema: „Influența efortului fizic și a alimentației asupra sănătății femeilor de vârstă reproductivă”.


 • unicamd unica.md O abordare pe cât se poate de serioasă. Dar de unde și până unde, căci există cluburi de sport care nu se dau prea mult în detalii?
 • Galina Tomaș

  Probabil din motiv că, în primul rând, sunt medic nutriționist, nu business woman, și sănătatea oamenilor este pentru mine obligaţie sacră.

  În plus, e cunoscut faptul că scăderea în greutate poate fi benefică pentru organism doar cu o singură condiție – dacă este efectuată în baza unui plan specializat. În caz contrar, riscăm să nu ajungem la scopul propus și, mai mult, să facem rău sănătății.

  Metoda UNICA – de cât timp o întrebuințați și câți oameni s-au bucurat de efectele acesteia?

  Metoda a fost descrisă de către mine în anul 1998 și completată pe parcurs. Iar de atunci și până în prezent, peste 80.000 de oameni s-au bucurat de rezultate frumoase.

pizap.com14809395865221-768x284

 • unicamd unica.md Wow, e o cifră impresionantă!
 • Galina Tomaș Da, nu pot să nu cad de acord.

 • unicamd unica.md Dar ce se întâmplă? Astăzi mai multe cluburi din Chișinău afirmă că lucrează după Metoda Dvs., cu toate acestea nefăcând parte din rețeaua UNICA?
 • Galina Tomaș

  Îmi este cunoscut acest fapt. În decurs de 19 ani, în rețeaua Unica a activat un număr mare de instructori. Acum, unii dintre ei continuă să facă parte din echipa noastră, alții, au deschis sălile lor. Dacă folosesc cunoștințele dobândite la noi, sunt foarte bucuroasă. Dar vreau să reamintesc faptul că, Metoda de autor UNICA reprezintă nu doar antrenamente, ci un sistem complex de acțiuni, care contribuie la dobândirea rezultatului într-un mod sănătos. Mai mult decât atât, poate fi atins doar în filialele Unica Sport. Din aprilie, 8 la număr.  Filialele Unica Sport AICI

  În plus, bine de știut! Denumirea în sine, Metoda UNICA, este patentată și nu poate fi întrebuințată de către alte săli. Mai mult, Testarea Nutrițională și Fiziologică, Regimul Alimentar Personalizat, la fel, sunt patentate.

 • unicamd unica.md  Bine, dar cum pot și cei care doresc să funcționeze în baza metodei Unica, să o facă legal?
 • Galina Tomaș Simplu! Afacerea este francizată, astfel că, oricine își dorește, poate să activeze legal, în baza unui proces prestabilit.

IMG_0788-768x576

 • unicamd unica.md Am înțeles. Eu vă mulțumesc pentru detalii curioase și, cred eu, a venit timpul unui mesaj pentru cititoarele noastre, cu prilejul Sărbătorilor de Paști.
 • Galina Tomaș Așa cum visele devin realitate, iar perioada Sărbătorilor de Paști este cea mai bună pentru gânduri pozitive și urări de bine, vă doresc sănătate, pace în suflet, armonie, dragoste și zâmbete, multe, multe zâmbete.
 • Text: Vera Lozovanu-Guțu

Cum să faci acasă lapte vegetal din nuci sau semințe fără hidratare sau presare
Articolul anterior
Concediul pentru îngrijirea copilului ar putea fi redus cu doi ani
Articolul următor
Alte articole interesante