Dezvăluiri cutremurătoare despre viața Mirabelei Dauer!

La 67 de ani, după două mariaje eşuate, Mirabela Dauer spune că „doarme liniştită“, că ar fi putut „să calce pe cadavre” ca să-şi recupereze copilul, care i-a fost luat de fostul soţ, dar nu a vrut să facă rău nimănui.

separator

maxresdefault

Cu o carieră de peste 37 de ani, Mirabela Dauer a trăit, până acum, o viață demnă de un film de succes. Familia artistei a fost atât de săracă, încât când mânca pâine cu unt era sărbătoare și că primul paltonaș a fost făcut din hainele în care tatăl ei, deținut politic, s-a întors de la pușcărie. „Părinții mei au fost niște oameni modești și onești. La mine în casă nu am auzit niciodată certuri. Din păcate, în mare parte din copilăria mea, de la 3 la 14 ani, mi-a lipsit tatăl. A fost luat pe sus de Securitate și închis din motive politice. A fost eliberat după 11 ani, spunându-i-se că a fost arestat dintr-o eroare judiciară. „Au fost niște ani grei pentru mama, pentru mine și pentru sora mea, care este mai mare cu 7 ani decât mine. Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălța le puneam vată la vârf. Uneori mâncam doar pâine cu magiun, iar atunci când aveam și unt era o adevărată sărbătoare”.

73848b570a4b9bf18177aa475e134c9a

Chiar dacă Mirabela a avut un mare succes pe plan muzical, ea spune că banii și celebritatea nu au schimbat-o și că-și amintește mereu de greutățile din copilărie. ” Am făcut fapte caritabile, chiar dacă nu sunt bogată, dar nu îmi place să mă laud cu asta și nici nu aștept nimic în schimb. Totuși, am rămas marcată de faptul că nu am avut cu ce să mă îmbrac și să mă încalț în copilărie și acum am acasă nenumărate perechi de pantofi și piese de îmbrăcăminte, sute, cred”

10007237_849499818409512_5706019029759191377_nAjunsă la 67 de ani, solista spune că nu-i pare rău că nu și-a găsit sufletul-pereche: „Nu l-am găsit niciodată, dar nici nu l-am căutat. Iar acum nu cred că mai am timp pentru așa ceva, nu mă mai interesează. Mă consider o persoană împlinită așa cum sunt acum”, a încheiat marea artistă, care de-a lungul timpului a avut doi soți, Mircea Dauer și Traian Popovici.

Mirabela poveșteste cum a ajuns idolul a milioane de romani: „Încă de copil am început să cânt. Mai întâi la școală, apoi la Casa de cultură Turturele, care era pe lângă Posta Vitan din București. Acolo cânta Orchestra Radio condusă de maestrul Sile Dinicu, iar eu, mică fiind, mă duceam pe lânga ei și cerșeam atenție, căutam să mă bage în seamă. Dacă mă dădea cineva afară pe ușă, eu intram pe geam. Eram foarte ambițioasă, îmi doream foarte tare să cânt. Dacă mă întrebați azi dacă mai ador această meserie, eu vă răspund că dacă aș mai avea o viață, tot cântăreață m-aș face.

Sursa: http://adevarul.ro/, http://www.bzi.ro/

 

Ala Melnic: Fotograful cu cele mai multe tatuaje!
Articolul anterior
O nouă inovaţie în domeniul frumuseţii- şamponul uscat!
Articolul următor
Alte articole interesante