Evelina Khromchenko: Spaima femeilor care se îmbracă urât

Este o jurnalistă de succes din Rusia, dar și femeia care știe totul despre modă.  Ajută vedete din Rusia să-și creeze propriul stil, învață studenții ceea ce înseamnă jurnalism monden,  iar de mai mulți ani este unul dintre cei mai severi jurați ai emisiunii „Modnîi Prigovor”. Se îmbracă impecabil, iar orice ieșire a ei este apreciată de critici întotdeauna cu nota 10.

separator

Copilăria și adolescența

Evelina s-a născut în data de 27 februarie 1971 în orașul Ufa. Mama este profesoară de limba rusă, iar tata – economist. La 9 ani se mută cu familia la Moscova unde este înscrisă într-o școală în care majoritatea obiectelor sunt predate în limba engleză. Jurnalista spune că a fost un copil liniștit și ascultător, iar maturii o apreciau pentru frumusețe și maniere.  Îi plăcea la nebunie pictura, dar  a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme mari de vedere. A optat pentru facultatea de jurnalism  la Universitatea de Stat din Moscova, facultate pe care a absolvit-o cu diplomă roșie.

11195339_10153463094842454_2090005314_n

Cariera

Despre jurnalism Evelina Khromchenko spune că este o muncă destul de grea. În același timp, ea  își amintește că o intimidau mereu colegii care învățau non-stop. Aceștia nu au scris niciodată articole sau știri pentru că erau prea ocupați cu temele pentru acasă.  În schimb Evelina devine la doar 20 de ani membru al Comitetului Unional de Televiziune și Radio. În 1991, jurnalista lansează  câteva proiecte radio, printre care și emisiunea “Frumoasa adormită” .  Și tot în acest an colaborează cu cei de la renumita emisiune “Vzglead” .

În următorii cinci ani, Khromchenko lucrează în calitate de comentator monden la „Europa plus”. Tot aici își lansează emisiunea “Podium”. În 1994 creează conceptul revistei pentru adolescenți “Marusea”,  iar un an mai târziu, împreună cu soțul său , de altfel coleg de facultate, Alecsandr Șumskii înființează  agenția de PR “Artefact”.  Tocmai această agenție organizează deja de mulți ani Săptămâna Modei de la Moscova, unul dintre cele mai importante evenimente de modă.  În cadrul evenimentului, Evelina și-a asumat relațiile cu presa. În paralel, blonda a organizat nenumărate vizite în Rusia ale unor renumiți designeri de talie mondială, a colaborat cu revistele Elle și Cosmopolitan, iar în 1998 preia conducerea reprezentanței de la Moscova a  revistei “L Officiel”.

Cariera ei se dezvoltă cu succes și în televiziune.  Din 2007 este unul dintre prezentatorii  emisiunii  „Modnîi Prigovor”. Chiar și cu așa grafic, jurnalista este invitată foarte des să citească cursuri despre stil și modă, iar de doi ani îi învață pe studenții de la facultatea de jurnalism „cu ce se mănâncă” mondenul în presă.

Viața personală

Evelina s-a căsătorit la 24 de ani, iar la 25 l-a născut pe Artemii, care este singurul copil al jurnalistei. Iar dacă în carieră blondei îi merge perfect, atunci pe plan personal lucrurile nu au mers prea bine. În 2011 ea divorțează de soțul său Alecsandr, însă nu a vorbit niciodată despre această decizie. Ea evită orice discuție la acest subiect și de cinci ani nu mai apare la Russian Fashion Week, eveniment organizat de fostul soț. Alecsandr s-a recăsătorit și mai are un copil, iar despre Evelina presa scrie că ar fi într-o relație cu un pictor.

Sfaturi de la Evelina Khromchenko

O femeie îmbrăcată prost nu va construi o carieră strălucită.

Schimbarea imaginei – cheia către multe schmbări de succes.

Când faceți carieră nu uitați de micile șmecherii femeiești.

Nciodată nu vă relaxați! Fiți mereu în formă! Dacă veți apărea într-o formă proastă, apropiații se vor indispune, iar dușmanii vor radia de bucurie.

Nu trebuie să fiți mai bună decât alții, ci mai bună decât ieri.

Alla Pugaciova a slăbit enorm. Iată rețeta ei!
Articolul anterior
Sfaturile unui bărbat divorțat după 16 ani de căsnicie!
Articolul următor
Alte articole interesante