Galina Suhodoliskaia- instructorul care a slăbit-o pe Miss Unica Sport 2012!

Miss-Shaping-2012-la-cea-de-a-X-ediție1

Face sport de 35 ani, iar în acest timp și-a dat seama că nu este doar o pasiune, ci și un mod de viață, fără de care nu ar putea exista. Este vorba de Galina Suhodoliskaia, directorul filialei Bio Ritm, rețeua Unica Sport, care îndeamnă  sute de femei să ducă un mod de viață sănătos, dacă doresc să arate bine mereu.

separator

Sportul a devenit un mod de viață.

În cei 35 ani de activitate în domeniul sportului mi-am dat seama că viața mea nu ar mai fi la fel dacă aș renunța la el. De-a lungul timpului am practicat mai multe tipuri de sport, care îmi impuneau să am o alimentație corectă, astfel am ajuns să-mi iubesc corpul și mai mult.

Am ales antrenamentele după metoda Unica deoarece seamănă foarte mult cu gimnastica atletică

Deși m-am ocupat cu mai multe tipuri de sport, antrenamentele după metoda Unica au fost cele care m-au cucerit. Nu cred că există o caracteristică anume care m-a făcut să mă opresc anume la acest tip de sport. Poate doar asemănarea perfectă dintre antrenament după metoda Unica și gimnastica atletică.

Изображение 097 (1)De la instructor la director de filială.

La propunerea doamnei Galina Tomaș, am decis să fiu instructor. Cu timpul mi-am dat seama că a fi instructor nu înseamnă doar a da sfaturi femeilor cum să slăbească, ci să devii un adevărat psiholog. Atât timp, cât cei care vin la tine după ajutor primesc nu doar sfaturi, dar și sunt monitorizați permanent sau sunt susținuți, rezultatele nu se lasă așteptate. Iar atunci când vezi că o femeie care a venit cu un anumit număr de kilograme, iar pe parcurs silueta s-a schimbat, primești o satisfacție nemaipomenită.

gg22 ggggg gm

În ceea ce privește ca director, lucrurile nu se schimbă foarte mult. Și asta deoarece  colaboratorii au nevoie de ajutor, de un sfat și de multă susținere. Este adevărat, acest lucru implică multă dăruire și recunosc că petrec mai mult timp la serviciu decât acasă. Iar pentru a fi un bun director trebui să fiu serioasă, puternică și comunicabilă, deoarece dacă acasă obțin susținere de la oamenii dragi, la serviciu colaboratorii sunt cei care au nevoie de susținerea mea.

O siluetă perfectă necesită multă muncă.

Sportul și alimentația corectă m-a ajutat să-mi mențin mereu o siluetă perfectă. Deși sunt mamă a doi copii, sarcina nu mi-a modificat  foarte mult corpul și totul se datorează unui mod de viață sănătos.

15Miss Shaping 2012 a fost o experiență plăcută

Pentru a reuși performanța de la concursul Miss Shaping 2012 și a ne clasa pe prima poziție, a trebuit să muncim foarte mult. Lilia Covalnco, cea care a câștigat acest titlu,  a demonstrat că atât timp cât există dorință, orice este posibil. Din partea mea a primit foarte multă susținere, deoarece dacă nu sunt coordonați corect pașii, femeia poate ceda sau poate face anumite greșeli. Pentru asta m-am străduit să-i fiu alături.

Peste dezamăgiri mă strădui să trec mai ușor

Desigur că după toți acești ani de activitate, nu pot spune că m-am ales doar cu bucurii. Au fost momente când am pus mult suflet în cineva, ca într-un final rezultatul să nu mai fie atât de dorit. Dar viața constă din urcușuri și coborâșuri. Dacă este prea liniștită nu mai este atât de interesantă.

Viitorul…

N-aș putea spune că am planuri mărețe de viitor. Îmi doresc ca fiecare femeie care vine la noi să se simtă bine și să rămână mulțumită atunci când pășește pragul filialei noastre.

text: Iulia Arnaut

Moldovenii din afară ajută familiile dezavantajate de acasă
Articolul anterior
Argila – un adevărat miracol al frumuseţii
Articolul următor
Alte articole interesante