Grace Kelly – prințesa născută la Hollywood!

Una dintre cele mai admirate femei din lume, Grace Patricia Kelly, a rămas până în zilele noastre un simbol al eleganței și frumuseței. Anume ea a fost cea care a surmontat elita cinematografică, ajungând să obțină puterea și gloria roialității adevărate.

separator
1 2 12

Născută pe 12 noiembrie 1929, în Philadelphia, Grace a călcat pe urmele părinților și a unchiului său, dramaturg și câștigător al premiului Pulitzer.

3La vârsta de doar 10 ani și-a făcut debutul teatral într-o producție din Philadelphia, urmând ca în adolescență să i-a calea cinematografiei până în New York. Astfel, prin forțe proprii și o situație financiară fondată pe frumusețea ei, Grace Kelly a început să lucreze ca model la Academia Americană de Artă Dramatică.

Modestia și hotărârea de a reuși ca actriță au inspirat-o pe tânăra Grace Kelly să refuze la începutul carierei, roluri care ar fi portretizat-o ca „starletă” sau „divă”.

Grace Kelly și cariera

Debutul și l-a făcut în piesa „The Father” a lui August Strindberg, urmând apoi rolul în „Western High Noon” (’52) și proba dată pentru „Taxi”.

Rezultatul a fost un contract pe șapte ani cu MGM și o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar. În 1954, Grace Kelly realizează interpretări de excepție în filme precum „Dial M for Murder” și magistralul „Rear Window”, ambele purtând amprenta lui Alfred Hitchcock.

16

17 18

În urma prestației din „The Country Girl”, Grace Kelly a fost compensată cu un Oscar pentru cea mai bună actriță.

În 1955, Kelly acceptă din nou rolul de muză și actriță pentru Hitchcock în „To Catch a Thief”, iar în timpul filmărilor îl cunoaște pe Prințul Rainier al III-lea de Monaco, cei doi începând o frumoasă poveste de dragoste.

Prințesa Grace de Monaco

11În 1956, Grace anunță public logodna cu Rainier și sfârșitul carierei de actriță. Mai apoi urmează o nuntă ca-n povești și o viață regală. Astfel, a devenit prințesă de Monaco și a dus o viață ca-n basme până la sfârșitul ei tragic.

Împreună cu Rainier a avut trei copii : Caroline, Albert și Stephanie pe care i-a crescut cu multă dragoste și i-a educat în stilul casei regale. Din păcate, sfârșitul ei a survenit brusc și tragic pe 14 septembrie 1982, în urma unui accident de mașină din cauza unui accident cerebral suferit în timp ce se afla la volan.

Grace Kelly – „the icon of beauty”

Stilul bine definit este cel care a făcut-o pe Grace Kelly favorita Hollywood-ului și a lumii întregi.

Tânăra Kelly a reușit să îmbine perfect imaginea de femeie sexy și atractivă, plus că a avut curajul să de-a o nota de eleganță și rafinament fiecărei piese vestimentare pe care o îmbrăca. Astfel ajunge să simbolizeze clasicul, atât în viața reală, cât și pe ecrane.

6 4 5

Grace Kelly a devenit cunoscută pentru stilul impecabil și gustul bine dezvoltat către rochiile și costumele semnate de casele de modă franțuzești din liniile haute couture.

15După primirea titlului de prințesă de Monaco, Grace Kelly și-a asumat rolul de persoană publică și a abordat o garderobă potrivită noului statut. A reușit să îmbrățișeze călduros și elegant lumea modei, afirmând căt este de „important să vezi mai întai persoana și mai apoi hainele”.

Lăsând în urmă o viață dedicată cinematografiei, Grace Kelly a câștigat admirația tuturor, renunțând la cariera clădită cu efort, pentru a-și urma destinul și soțul. Iar în acest tempou Grace Kelly s-a folosit de poziția înaltă și admirația milioanelor de fani, pentru a susține numeroase proiecte caritabile.

8 9 10

Pentru mulți, Grace Kelly este idealul absolut de frumusețe, o regină a Hollywood-ului, care a trăit mai presus de fantezie și a devenit prințesă. După mai bine de 30 de ani, stilul Grace Kelly este cel care face diferența între ea și celelalte dive ale Hollywood-ului.

text: Iulia Arnaut

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

La doar 7 ani lansează propria linie vestimentară!
Articolul anterior
Cele mai întâlnite mituri despre bărbați!
Articolul următor