Hillary Clinton : „Nu trebuie să fii perfectă…”

A reuşit să treacă peste infidelităţile soţului, a depășit acuzațiile precum că ar avea relații amoroase cu o femeie, şi a obținut cele mai înalte funcţii de stat chiar şi în administraţia Barack Obama. Posibil s-o vedem în postura de preşedinte SUA după alegerile prezidenţiale din 2016.

separator

Hillary Diane Rodham Clinton s-a născut la data de 26 octombrie 1947 la Chicago în statul Illinois. Provine dintr-o familie din clasa mijlocie în care a primit o educaţie bazată pe principii americane conservatoare şi principii religioase ale Bisericii Metodiste.

image

După căsătoria din vara anului 1975 Hillary îşi va păstra numele de familie: Rodham şi pentru o perioadă nu îl va accepta pe cel al soţului, fapt ce va atrage critici din partea opiniei publice.

În ianuarie 1979 devine primă doamnă a statului Arkansas, odată cu alegerea lui Bill Clinton în funcţia de guvernator.

hillary-bill-clinton-chelsea-1980

Anul 1982 îi aduce mult noroc atât pe plan personal cât şi în carieră.

În 1982 înregistrează o lungă serie de reuşite: devine prima femeie partener în firma de avocatură Rose Law, devine mama lui Chelsea, singurul copil al familiei, născută în noiembrie 1980.

baby-hillary-clinton-jpg

Este considerată cea mai admirată femeie din America timp de 12 ani şi a fost secretarul de stat care a călătorit cel mai mult în interes de serviciu – a vizitat 112 ţări pentru probleme precum drepturile omului.

La începutul anului 2007 a anunţat că va candita pentru preşedinţie şi a primit 18 milioane de voturi, însă a pierdut în faţa lui Barack Obama.

Obama Hillary Clinton lunch

A scris până acum peste zece cărţi.

În 2008 a apărut filmul documentar „Hillary: The Movie”, creat pentru televiziune, însă acesta a fost blocat de către guvern, pentru că ar fi apărut chiar înainte de alegerile prezidenţiale.

Hillary Clinton crede că femeile îşi doresc să fie perfecte încă din prima zi, iar acest lucru este o mare greşeală. „Nu trebuie să fii perfectă. Cei mai mulţi bărbaţi nu gândesc aşa”.

Hillary Clinton

Tolerând slăbiciunile soţului…

Hillary Clinton nu a renunţat la familia sa nici în situaţia în care imaginea şi credibilitatea cuplului era pusă la grea încercare de scandalurile în care a fost implicat soţul său. În timpul cursei pentru primul mandat, Bill a fost acuzat de o aventură extraconjugală cu o cântăreaţă pe nume Gennifer Flower.

Hillary_Clinton_Bill_Chelsea_on_parade

Modul inteligent în care cuplul a tratat problema, a făcut ca cei doi să-şi păstreze imaginea şi credibilitatea unei familii puternice şi unite, imagine ce s-a dovedit a fi pe placul publicului american. Acesta nu avea să fie însă singurul scandal prin care va trece cuplul. Anul 1998 va aduce în atenţia publicului legătura extraconjugală a lui Bill Clinton cu tânăra Monica Lewinsky. Încercând să menţină în faţa publicului imaginea unei femei puternice, ea va alege să stea şi de data aceasta alături de soţul său.

Şi… acuzată de lesbianism

Hillary Clinton şi o tânără atrăgătoare din staff-ul ei de campanie au fost acuzate că ar avea o relaţie de amor. Ceea ce începuse ca un zvon a fost confirmat şi de către un oficial de la Washington. Faptul că doamna Clinton ar avea o relaţie cu Huma Abedin, a fost dezbătut în publicaţii precum Vogue sau Los Angeles Times. Cei care au urmărit viaţa cuplului Clinton au mai auzit despre intrigile amoroase ale lui Hillary în colegiu şi consideră că lesbianismul este motivul lipsei de reacţie în afacerea Monica Lewinski.

huma_hillary_7_ap_605_605

Având în vedere popularitatea sa internaţională şi în Statele Unite, presa americană speculează periodic asupra candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din 2016. Dar soţia fostului preşedinte Bill Clinton asigură că vrea să „înceteze cu politica” şi să revină la „viaţa privată”.

huma-abedin

Cea mai „fericită” femeie din lume: are 60 de orgasme pe oră! VIDEO
Articolul anterior
Morgan Freeman: „Sexul mă ajută să mă simt tânăr”
Articolul următor
Alte articole interesante