Ion Paladi şi Cristina Spatar îi mulţumesc lui Moşu’

Timp de 3 zile, Ion Paladi și Cristina Spatar au făcut un tur pe la toate televiziunile din Chișinău pentru a-și promova piesa

separator
Fa Marie cu Bariz”. Interpreții ne-au povestit despre realizările din 2014, despre darurile pe care și le doresc de la Moșul și despre familiile pe care le văd rar din cauza regimului încărcat de muncă.

Cum a fost anul 2014…

Cristina:Pe plan profesional a fost un an plin. Am făcut 4 videoclipuri, mai am unul pe care-l scot în februarie. Cea mai mare satisfacție a mea din 2014 este debutul în muzica populară.Pe plan personal, a fost un an normal, în care mi-am crescut copiii.

Ion: Pentru mine este cel mai frumos an din viață pentru că Dumnezeu mi-a dat un băiețel. Sunt fericit, împlinit și mândru că-l am pe Lucian. Pe plan profesional a fost un an cu multe realizări, începând cu turneul “Dorul Basarabiei”,atunci când am colindat cele 5 capitale: Lisabona, Madrid, Paris, Londra și Atena. După care au urmat alte spectacole prin Europa, videoclipul la piesa “Fa Marie cu Bariz”. Anul acesta am fost mai mult în România decât acasă, am filmat diferite emisiuni pentru Crăciun și Revelion.

Au timp și pentru familii…

Cristina: Tot timpul liber îl petrec cu familia. Fiul meu, Albert, are 5 ani și merge la grădiniță, iar fiica, Aida, are 2 ani și șase luni și a început să vorbească. Încerc să combin cât pot de bine cariera artistică cu viața personală. În familie trăiesc cele mai frumoase clipe… până când nu devii părinte, nu realizezi ce înseamnă să ai copii. Atunci când sunt plecată, cu picii stau socrii mei sau bonele.

Ion: Sunt mereu plecat, iar pe Lucian îl văd foarte rar și-mi pare rău că nu sunt cu el acum, când crește. Clipele acestea nu le poți întoarce. Soția îmi spune că sunt ca un oaspete în casă: numai vin, îmi fac valiza și plec.

De Sărbători, artiștii vor fi Moși Crăciuni

Cristina: Am primit scrisoare pentru Moș Crăciun. Albert își dorește tot felul de jucării pe care le vede la prietenii lui. Aida deocamdată nu are cerințe prea mari, ea vrea un ou kinder.

Ion Paladi: Eu nu prea am înțeles ce-și dorește Lucian, el abia a început să gângurească, am să-i iau un cadou simbolic care să-i aducă aminte de primul lui Crăciun.

O zi obișnuită din viața Cristinei Spatar…

Nu obișnuiesc să pierd timpul prin magazine sau să ies la cafea cu fetele. Îmi face o deosebită plăcere să stau cu copiii și soțul meu.

10394113_348164502015011_8990468643394566245_n 10690019_348263915338403_8069830494323673595_n 10850053_386471544850973_7882982913247316124_n

Un sfat de frumusețe…

Nu mă neglijez, facsport, mănânc rațional, încerc să mă implic cât mai mult în activitățile casnice, chiar dacă am persoane care fac curățenie. Când stau acasă, renunț la make-up.

Stil vestimentar

Am obosit să port tocuri… În viața de zi cu zi mă îmbrac lejer și comod. Optez pentru stilul casual, sport, elegant, dar fără pantofi cu toc.

Îmi place să fac shopping. Înainte de a avea copii, mă preocupam foarte mult de vestimentația mea și a soțului. Acum însă, ei sunt pe primul plan și chiar dacă intenționez să-mi cumpăr ceva, în final tot cu haine și jucării pentru copii mă întorc acasă.

Ce-și doresc de la Moșul

Cristina: Succes maxim în carieră… asta aștept de la 2015.

Ion: Turneul pe care-l am la Chișinău să-l termin frumos la București. Îmi doresc un spectacol grandios alături de cei mai mari artiști din România. Aș vrea și o fetiță, dar peste un an, să mai crească Lucian.

_MG_8347 _MG_8349

Text: Sorina Ţurcanu

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Daniel Racovizza și Corneliu Vidrașco, reținuți pentru trafic de ființe umane!
Articolul anterior
Aliona Moon, pe locul 4 la “Vocea României”!
Articolul următor