La 67 de ani, Cher are un mare regret!

Frumoasă, deșteaptă și foarte talentată- așa a fost mereu caracterizată cântăreața americană Cher de cei mai aprigi critici și fani. Farmecul care îl emană și căldura pieselor sale, au făcut-o să se claseze în topul celor mai influente persoane din lume.

separator
7

Începutul unei vieți frumoase”

1Născută pe 20 mai 1946, sub numele de Cherilyn Sarkisian LaPiere, Cher este o actriță, cântăreață, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă americană. Tatăl ei, John Sarkisian, era un refugiat armean care lucra ca șofer de camion. Mama ei, Georgia Holt, era o actriță aspirantă și ocazional model, având o descendență amerindiană cherokee, engleză și germană.

Părinții lui Cher divorțaseră când aceasta era foarte mică, fiind crescută în mare parte de mama sa, care se căsătorise cu Gilbert LaPiere, un bancher care o adoptase pe Cher. Din cauza unor problemelor financiare, mama lui Cher a fost nevoită s-o dea pe Cher în grija unor oameni când aceasta era încă copil.

2 3 4

Carieră

15La începutul anilor ’60, Cher îl întâlnește pe Sonny Bono, fiul unor imigranți sicilieni ce lucra ca distribuitor la o băcănie. Încercând să descopere succesul muzical, trimitea adesea cântecele compuse de el diferitelor case de discuri. Șansa i s-a oferit odată cu postul de asistent pentru celebrul producătorul muzical Phil Spector.

Anume așa a reușit să-i găsească lui Cher un serviciu, angajând-o ca și cântăreață de back-up, pentru The Ronettes, convingând-o între timp să se lanseze solo. În 1964 Cher lansează primul disc single, „Ringo, I Love You”, o piesă de dragoste dedicată lui Ringo Starr (membru Beatles), sub pseudonimul Bonnie Jo Mason.

Din cauza vocii joase, mulți oameni au crezut că piesa este cântată de un bărbat, lucru neacceptat atunci. Iar acesta a și fost motivul care a făcut ca piesa să nu se claseze în niciun top, iar radiourile au refuzat să o difuzeze.

5 6 10

Pentru a se revanșa, inspirat de viața lui Cher, Sonny Bono, cel care a jutat-o în cariera muzicală, a compus „Baby Don’t Go”. Cântecul a reprezentat primul lor succes, atingând locul 8 în Statele Unite și 11 în Regatul Unit.

Imaginea de hippie a lui Cher a devenit apreciată de adolescenți, ea fiind și cea care a introdus în modă pantalonii evazați, iar o întreagă generație de fete și-au îndreptat părul cu fierul de frezat părul pentru a obține un look asemănător cu părul ei lung și negru.

Printre realizările sale în muzică, film și televiziune ar fi: un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur.

Cher, dezamăgită de fiica ei

Din povestea de dragoste dintre Cher și Sonny Bono a rezultat o fiică – Chastity Bono – care semăna perfect cu tatăl ei. Iar faptul că mama ei a alocat foarte mult timp carierei sale, viața lui Chastity a fost foarte afectată.

Mai târziu, manifestările de lesbianism ale copilului ei au deranjat-o pe Cher. Chastity Bono afirma că de la vârsta de 20 de ani, a întreținut relații sexuale cu femei, motiv pentru care a decis să devină bărbat.

11 12 13

Până în ultimul moment, solista pop a sperat că fiica sa se va răzgândi și că va avea o familie. Însă așteptările sale nu au ajuns la un final pozitiv, deoarece la vărsta de 40 de ani, Chastity și-a făcut operație de schimbare de sex. Chiar dacă Cher nu a aprobat acțiunea copilului ei, totuși aceasta a susținut-o necondiționat.

Patimile ascunse ale lui Cher

9După o căsnicie de 11 ani cu solistul Sonny Bono, Cher a divorțat, motivind că nu mai suporta situația tensionată din familie. S-a iubit cu celebrul actor Tom Cruise, și Gene Simmons. Însă nu a simțit nicio clipă că ar fi o aventurieră, afirmând: „Nu am avut așa mulți amanți. Pot să spun că oricine se poate lăuda cu o viață amoroasă mult mai palpitantă decât a mea. Am fost căsătorită cu Sonny 11 ani, apoi am vrut să-mi retrăiesc viața .“ În ceea ce privește experiențele amoroase, artista trăiește o mare dezamăgire: faptul că nu a îndrăznit să devină amanta regelui muzicii rock Elvis Presley și a lui Marlon Brando, cu care ar fi dorit să fie mai mult decât simpli prieteni.

Zâmbetul din spatele unei dureri

Cu toate că la exterior este în formă maximă, în interior, artista îndură dureri inimaginabile. Motivul ­ cancerul la stomac. Acum împarte suferința alături de iubitul ei, cu 24 de ani mai tânăr, pe nume Tim Medvetz.

16 17 18

text: Iulia Arnaut

alte Articole interesante