Lecții de viață de la: Irina Hakamada, Sanda Filat și Lilu!

3 femei, 3 destine diferite, dar câteva lecții de  viață care nu te pot lăsa indiferentă. Am cules cele mai bune sfaturi de viață de la Irina Hakamada, Sanda Filat și Lilu.

separator
10313380_495923260509733_2564127706715694902_n

Sanda Filat, despre cum renaștem!

  • „Este extrem de important să urmărim lucrurile care ni se întâmplă, oamenii sau cărțile pe care le citim, pentru că ele de fapt sunt răspunsurile  și adevărurile care ne ameliorează starea sufletească. Viața ne oferă o multitudine de semnale ce trebuie doar percepute și asimilate. Lucrurile mărețe se întâmplă chiar lângă noi, deci, să fim atente la ele.”
  • „O femeie puternică este cea care știe exact ce face pe acest Pământ și încotro se îndreaptă”
MG_3742

Irina Hakamada, femeia care se joacă cu divorțurile și noile căsătorii!

  • “După 3 divorțuri, cred că l-am găsit pe bărbatul potrivit. Pe primul soț l-am părăsit după 8 ani de căsătorie. Era un băiat bun, dar nu avea puteri să-mi colorize viața. Nici cu al doilea nu a mers, nuștiu de ce. Și pe al treilea, deși era milionar, l-am părăsit fără a avea un motiv întemeiat.”
  • “Am  fost înșelată de fiecare bărbat, însă nu ăsta a fost motivul despărțirilor. Mereu am crezut că, deși, el mă iubește și este soțul meu, asta nu înseamnă că eu sunt stăpâna lui.”
  • “Este o regulă care de cele  mai dese ori este aplicată de bărbați, trebuie să devii prietenul copilului tău. Eu nu îi impun niciodată să facă ce vreau eu, există comunicare. Mereu am încercat să le arăt că a fi mai diferiți și mai buni ca alții este cea mai bună soluție. Și vă spun ceva, cei doi băieți ai mei au fost mereu un exemplu pentru alții. Iar acum suntem cei mai buni prieteni.”
1229910_468751376560255_1449002696_n

Lilu, despre cum se citește primul text de pe prompter!

  • “Când am început să lucrez în televiziune nu era așa ca acum. Totul era mult mai greu, deoarece nu existau așa tehnologii. De asta uneori eram nevoită să citesc în direct de pe foi, care se schimbau repede, eu abia reușeam să văd textul”
  • “Să vorbiţi nu doar prin vorbe ci prin priviri şi mîngîieri. Cum pot rezista într-o relaţie cei care muncesc cîteva ore pe zi iar acasă ajunşi îşi aruncă oasele în canapea şi rămîn hipnotizaţi în faţa televizorului fără să împărtăşească emoţiile, nervii, realizările şi planurile zilei? Discutînd în fiecare zi păstrezi legătura emotională care la început  a apărut doar dintr-o necesitate fizică şi chimică. De fapt aşa se întăreşte o relaţie – cînd oamenii se descoperă unul pe altul şi se ajută reciproc să se înţeleagă în fiecare zi.”
  • “Nu uitaţi să mulţumiţi . Pentru tot ce se întîmplă frumos în viaţa voastră, spune-i mulţumesc, e forma cea mai simplă de a arăta cît de mult contează  gestul, sacrificiul, emoţia care ţi-a fost dată. Mulţumiţi împreună oamenilor care vă ajută să rezistaţi acestei munci zilnice – dragostei.”

Așa nu ai mai văzut-o! Prințesa Diana, într-o cămașă legată în dreptul buricului!
Articolul anterior
Ce caută portretul lui Nicu Țărnă pe taxi-urile din oraș?
Articolul următor
Alte articole interesante