Liuba Jignea: “ Pentru fiecare există o a doua șansă”!

Este o doamn

separator
ă responsabilă, punctuală, disciplinată și foarte frumoasă…

Nu îi este frică de obstacole și se conduce după ideea că timpul nu trebuie irosit în zadar. Trebuie s-o cunoști pe șefa penitenciarului Goian, Liuba Jîgnea, care te va face să înțelegi că viața înseamnă activitate.  

Liuba-Jignea-Pentru-fiecare-există-o-a-doua-șansă

În copilărie visam să devin…  

… polițist sau ceva legat cu sistemul de drept. Și după cum se vede visul mai mult sau mai puțin a fost realizat. Am absolvit Facultatea de Drept și am activat în calitate de lector universitar 7 ani. După care am trecut de la sectorul teoretic la cel practic și am activat ca executor judecătoresc. Deci a fost un vis devenit realitate.

M-aș descrie…

… pe cât de severă pe atât de loială, pe cât de dură pe atât de blândă. În detaliu mă caracterizează responsabilitatea, independența, perseverența și spiritul de initiațivă.

Sunt o persoană serioasă în ceea ce privește stilul vestimentar. Optez pentru o ținută elegantă și clasică. Nu-mi plac ținutele neomoderniste și cred că odată ce o persoană este publică, ar trebui să-și impună o anumită restricție în această privință.

La moment…

… activitatea mea se limitează la procesul de pregătire, pentru ca pe viitor să putem primi copii minorii în penitenciar. Aici mă refer la reconstrucția, amenajarea și pregătirea programelor .

Și cum serviciul îmi ocupă foarte mult timp, familia este pe planul secund. Nu pot spune că o neglijez foarte tare, mă strădui să fiu alături de soț și copil în cele mai importante momente din viața lor.

Familia…

… mă cunoaște ca o persoană cu activități multiple și specifice, deoarece mereu am fost o persoană foarte activă. Atunci când am făcut cunoștință cu soțul eram deja o persoană realizată, aveam o poziție socială- lector universitariar, el fiind doar un simplu student. Astfel din start l-am deprins să mă vadă ca pe un om cu multe activități și proiecte de viitor.

01092011(033) DPP_187P1050282

Mândră și fericită…

… mă face feciorul, deoarece toate eforturile mele sunt concentrate spre el. La cei 8 ani este educat foarte bine, cu simțul responsabilității bine dezvoltat. Pot afirma că Alexandru este cea mai mare minune din viața mea, care mă face să mă simt împlinită și fericită.

 

 

Nu sunt o persoană…

… autoritară. Cu copilul meu am o relație foarte bună de prietenie. Ne jucăm, ne batem cu pernele, facem jocuri copilărești, ne spunem mereu secretele unul altuia –ne străduim să ne simțim bine mereu.

Cu prietenii sunt deschisă. Când organizăm ceva împreună mă strădui să inventez ceva interesant: o mini petrecere în aer liber, la o terasă sau acasă. Dintr- o simplă întâlnire mă strădui să fac o sărbătoare.

DSCN2101

La serviciu mă conduc după ideea că un  șef  bun nu trebuie să aibă doar cerințe de la colaboratori, ci să demonstreze la rândul lui disciplină. Și cum respect asemenea principii, cer de la personal aceiași atitudine: punctualitate, seriozitate și disciplină. Însă știu să ofer și a doua șansă.

Societatea de la noi o văd…

… una foarte agitată, foarte obosită și cu multe griji, dar cu oameni drăguți și foarte binevoitori.

Așteptările de viitor…

Îmi doresc ca ceea ce fac să fie apreciat de cei din jur. Aș vrea ca acei copii care vor veni în penitenciarul ce se reconstruiește să înțeleagă că această schimbare se face pentru ei. Să realizeze că este o șansă de a lua viața de la capăt cu un viitor bun, frumos și colorat.

Text: Iulia Arnaut

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Relații interzise la Hollywood!
Articolul anterior
Când vedetele și-au pierdut virginitatea!
Articolul următor